Ponturi fotbal online » Marius pariaza vineri in Anglia, Bulgaria, Polonia si Danemarca!

boby

Ponturi fotbal online » Marius cauta profitul de azi in variante la cotele 1.60, 1.52, 1.57 si 1.47! VEZI AICI despre ce este vorba!

Deschid pachetul de pronosticuri cu o selectie (peste 2.5 goluri) din partida Brighton U23 – Manchester City U23, disputata in etapa a 17-a din Premier League 2. Gazdele au o medie de 3.6 goluri pe meci in etapele precedente, iar oaspetii stau si mai bine, medie 4.5. Ultimele doua meciuri directe au fost de 3+, astfel incat pariul propus este foarte indicat. In prima liga din Bulgaria, Lokomotiv Plovdiv primeste vizita lui Etar in etapa a 19-a, duel unde pariez „gazdele 2+ goluri”. Nu este loc de surpriza, Lokomotiv Plovdiv ocupa un loc pe podium, iar Etar este ultima clasata.

De la goluri trec la cornere, mizate in disputa Rakow – Podbeskidzie, din prima liga poloneza. Selectia a fost castigatoare in ultimul duel direct si sunt sanse bune de „inverzire” si acum. In final, pariez „1X si gol gazdele” in partida Vejle – Horsens, din Superliga daneza, unde antrenorul Costel Galca spera sa obtina prima victorie impotriva lui Horsens dupa doua incercari esuate.


Urmareste-ne pe Facebook si Instagram!  Aboneaza-te și la canalul nostru de YouTube!



Beneficiaza de 100% BONUS DE REÎNCĂRCARE la Betano si pariaza GRATUIT sugestiile lui Marius!

  • Deschide-ti un cont la Betano accesand ACEST LINK.
  • Fă o depunere pe Betano.com  vei primi un bonus de 100% din suma depusa!
  • Bonusul va fi activat în contul tău imediat după depunere. Nu trebuie să folosești nici un „cod special” la depunere.
  • Poti incepe sa pariezi!

Marius – statistica fotbal
Februarie: 37-W 01-V 34-L
Total 4997-W 183-V 2994-L


 

Ce sanse are acest pont sa iasa? 0 0


Lasa un comentariu