Pariuri fotbal » Bologna – Lazio: Lazialii isi infrunta „victima” preferata

bologna-lazio

Sambata, de la ora 19:00, ziua de fotbal din Serie A continua cu meciul Bologna – Lazio. Lazialii au castigat cu 2-1 partida tur si si-au confirmat reputatia de „nasi” ai Bolognei, in ultimii ani.

Lazio, neinvinsa in ultimele 15 meciuri cu Bologna

Bologna e neinvinsa de trei etape, inaintea partidei cu Lazio, de pe teren propriu. A castigat cu 3-0 la Parma, dupa care a remizat cu acelasi scor, 1-1, cu Benevento si Sassuolo. Echipa lui Sinisa Mihajlovic e pe locul 12, la distanta mare, de zece puncte, de locurile retrogradabile. Emilienii au doar doua victorii in ultimele 14 etape, cu Verona si Parma. Bologna a remizat de trei ori in ultimele cinci jocuri de acasa, cu Atalanta, Udinese si Benevento. Bologna n-a mai invins-o pe Lazio din martie 2012. Are sapte egaluri si opt infrangeri in ultimele 15 confruntari directe. Din sezonul 2011-2012 incoace, gruparea „rossoblu” n-a marcat in cinci din cele opt partide de pe Renato Dall’Ara contra lui Lazio. Dijks, Faragò, Medel si Santander, toti accidentati, si Hickey, suspendat, sunt absentii Bolognei pentru aceasta partida.

Lazio are o serie foarte buna in Serie A. A castigat de sapte ori in ultimele opt etape. A pierdut doar contra Interului in aceasta perioada, 1-3. Stefan Radu si compania sunt pe locul 6 in clasament, cu 43 de puncte, la un singur punct distanta de locurile de Liga Campionilor. Echipa lui Simone Inzaghi are cinci victorii in ultimele noua deplasari, in care are doar doua esecuri, cu Milan si Inter. Lazio a marcat in 19 meciuri consecutive in campionat, pentru prima oara din 1993 incoace. Antrenorul „biancolestilor” a depasit bariera a 100 de victorii in Serie A dupa 182 de meciuri in campionat, performanta cu care se mai pot lauda, in era cu trei puncte la victorie, doar Antonio Conte si Maurizio Sarri. Stefan Radu este in continuare accidentat si nu poate juca in acest joc, ca si Luiz Felipe, in timp ce Escalante este suspendat.

Echipe probabile

Bologna (4-2-3-1): Skorupski; De Silvestri, Danilo, Soumaoro, Tomiyasu; Schouten, Svanberg; Orsolini, Soriano, Sansone; Barrow.

Lazio (3-5-2): Reina; Musacchio, Hoedt, Acerbi; Lazzari, Milinkovic-Savic, Leiva, Luis Alberto, Marusic; Correa, Immobile.


Urmareste-ne pe Facebook si Instagram!  Aboneaza-te și la canalul nostru de YouTube!


H2H & Info

  • 7 din ultimele 9 meciuri ale lui Lazio au fost de „peste 2,5 goluri”
  • Rodrigo Palacio are 8 goluri si 3 assist-uri contra lui Lazio, in Serie A
  • Bologna are 3 egaluri in ultimele 5 jocuri de acasa, la fel ca in precedentele 12

Pariuri fotbal » S 19:00:Bologna – Lazio

Urmareste live meciul pe LiveScore Pariuri1x2.ro
Peste 2,5 goluri: Cota 1.74 la 888Sport
Pariaza la 888Sport! Ai BONUS de pana la 1000 de RON la prima depunere!


Oferta Exclusiva: Pariaza GRATIS din 1000 lei bonus la 888Sport!

  • Deschide-ti un cont la 888Sport prin acest link (doar asa vei fi eligibil pentru oferta)
  • Solicita bonusul si pariaza dupa bunul plac!

Ce sanse are acest pont sa iasa? 0 0


Lasa un comentariu