Pariuri fotbal » Napoli – Benevento: Gattuso, in pericol dupa eliminarea din Europa

napoli-benevento

Duminica, de la ora 19:00, etapa a 24-a din Serie A continua cu meciul Napoli – Benevento. Napolitanii au castigat greu in tur, cu 2-1, dupa ce au fost condusi la pauza.

Napoli, trei victorii consecutive acasa in Serie A

Napoli nu traverseaza cel mai bun moment inaintea partidei cu Benevento. E in afara locurilor europene, pe 7, dupa ce a pierdut de trei ori in ultimele cinci etape, cu Verona, Genoa si Atalanta. Napoli a fost eliminata joi si din 16-imile Europa League, de catre spaniolii de la Granada, in ciuda victoriei cu 2-1 din retur. Napoli e insa neinvinsa in ultimele sapte meciuri de acaaa, in toate competitiile. A castigat sase dintre ele si a remizat o data, cu Atalanta. In campionat are trei victorii consecutive pe teren propriu, cu Fiorentina, Parma si Juventus. Capitanul Lorenzo Insigne e si golgeterul echipei (10 reusite) si spera sa castige si al doilea duel din acest sezon cu fratele sau, Roberto. Gennaro Gattuso, al carui post pare in pericol, are multi absenti pentru acest meci. Manolas, Hysaj, Lozano, Petagna, Osimhen, Demme si Ospina sunt toti accidentati.

Benevento a uitat sa castige in ultima perioada, insa n-are momentan emotii cu retrogradarea. E la zece puncte peste locurile care duc in Serie B. Echipa lui Filippo Inzaghi n-a castigat in ultimele sapte etape. Are patru egaluri in ultimele cinci runde, dintre care trei consecutive, cu Sampdoria, Bologna si Roma. In ultima runda, contra capitolinilor, a rezistat fara gol primit desi a jucat peste jumatate de ora in zece oameni. Benevento are 14 puncte in deplasare in acest sezon, fata de doar 11 acasa. Are insa un singur punct in ultimele trei jocuri de pe teren strain. Improta si Iago Falque, ambii accidentati, vor fi singurii absenti ai lui „ros-galbenilor” pe Stadio Diego Armando Maradona.

Echipe probabile

Napoli (4-3-1-2): Meret; Di Lorenzo, Rrahmani, Koulibaly, Mario Rui; Fabian Ruiz, Bakayoko, Elmas; Zielinski; Politano, Insigne.

Benevento (4-3-2-1): Montipò; Depaoli, Caldirola, Tuia, Barba; Hetemaj, Schiattarella, Ionita; Viola, Caprari; Lapadula.


Urmareste-ne pe Facebook si Instagram!  Aboneaza-te și la canalul nostru de YouTube!


H2H & Info

  • Napoli n-a primit gol in ultimele trei etape de acasa
  • Napoli a castigat 5 din ultimele 6 meciuri cu Benevento
  • Benevento are a treia cea mai slaba aparare din Serie A (42 de goluri primite)

Pariuri fotbal » D 19:00: Napoli – Benevento
Urmareste live meciul pe LiveScore Pariuri1x2.ro
Peste 2,5 goluri: Cota 1.53 la 888Sport
Pariaza la 888Sport! Ai BONUS de pana la 1000 de RON la prima depunere!


Oferta Exclusiva: Pariaza GRATIS din 1000 lei bonus la 888Sport!

  • Deschide-ti un cont la 888Sport prin acest link (doar asa vei fi eligibil pentru oferta)
  • Solicita bonusul si pariaza dupa bunul plac!

Ce sanse are acest pont sa iasa? 0 0


Lasa un comentariu