Pariuri tenis » Kudermetova – Muguruza: Rusoaica poate pune probleme!

Kudermetova - Muguruza

Veronika Kudermetova si Garbine Muguruza se intalnesc in primul tur al turneului WTA de la Doha, Qatar. Confruntarea se va disputa luni, nu inainte de ora 15:00.

Muguruza si-a inceput acest sezon la Abu Dhabi, acolo unde a fost eliminata in faza sferturilor de finala, de catre Maria Sakkari, cu scorul de 7-5, 6-4. Pentru jucatoarea iberica a urmat finala de la Yarra Valley Classic, pierduta in fata liderului mondial, Ashleigh Barty, cu scorul de 7-6, 6-4. La Australian Open, aceasta nu a cedat set pana in faza 8-imilor de finala. Acolo, Garbine a condus cu set si 2-0 in fata celei care avea sa devina campioana turneului, Naomi Osaka. Totusi, Muguruza nu a reusit sa-si mentina avantajul pana la final si a cedat acel duel cu scorul de 4-6, 6-4, 7-5.

In ultimele sezoane, Veronika Kudermetova a avut o crestere semnificativa in ceea ce priveste jocul, dar si rezultatele. In primul turneu la care a participat in 2021, aceasta a ajuns pana in ultimul act. Aceasta a pierdut finala de la Abu Dhabi in fata Arynei Sabalenka (8 WTA), cu scorul de 6-2, 6-2. Aceea a fost prima sa prezenta in finala unui turneu WTA, in proba de simplu. La Australian Open, rusoaica a fost eliminata in turul 3, de catre Simona Halep, pentru ca la Adelaide sa fie invinsa inca din primul tur, de catre Shelby Rogers, cu scorul de 6-3, 7-6.

Urmareste-ne pe Facebook si Instagram!  Aboneaza-te și la canalul nostru de YouTube!

Garbine poate intampina dificultati

Muguruza porneste ca favorita in aceasta confruntare, insa Veronika are un stil de joc care o poate pune in dificultate pe sportiva din Spania. Cu un serviciu solid si lovituri puternice de pe linia de fund a terenului, Kudermetova poate juca de la egal la egal cu adversara sa in aceasta confruntare. Mizam pe un prim set cu minim noua game-uri, dar si pe faptul ca Veronika va castiga primul game jucat pe propriul sau serviciu.

 H2H & info

  • In precedentul duel direct, Muguruza a reusit sa se impuna cu scorul de 7-5, 4-6, 6-4, meci disputat in 2020, pe hard-ul de la Dubai;
  • Garbine are in palmares doua titluri de mare slam, Roland Garros 2016 si Wimbledon 2017, dar si cinci turnee WTA, Hobart, Beijing, Cincinnati si Monterrey (de doua ori), toate acestea fiind cucerite pe hard;
  • Kudermetova are un singur titlu WTA cucerit in cariera sa, insa nu in proba de simplu, ci in cea de dublu, la Wuhan (hard), in 2019;

Ponturi tenis » Luni 15:00 Veronika Kudermetova – Garbine Muguruza
Urmareste live meciul pe LiveScore Pariuri1x2.ro
Peste 8,5 game-uri in primul set – Cota 1.47 la Betano
Kudermetova castiga primul sau game de serviciu – Cota 1.70 la Betano
Pariaza la Betano Ai BONUS de pana la 500 de RON la prima depunere!


Beneficiaza de 100% BONUS DE REÎNCĂRCARE la Betano

  • Deschide-ti un cont la Betano accesand ACEST LINK.
  • Fă o depunere pe Betano.com (de minim 20 lei) și vei primi un bonus de 100%. Mai exact: depui 20 lei, primesti in plus 20 lei. Depui 500 lei, primesti alti 500 de lei din partea agentiei.
  • Bonusul va fi activat în contul tău imediat după depunere. Nu trebuie să folosești nici un „cod special” la depunere.
  • Poti incepe sa pariezi! Utilizeaza bonusul conform termenilor si conditiilor Betano si acumuleaza profit.

Ce sanse are acest pont sa iasa? 0 0


Lasa un comentariu