Pariuri fotbal: Dunărea – Dinamo » „Câinii” merg la Călărași pentru a salva sezonul!

Pariuri fotbal: Dunărea Călărași – Dinamo va avea loc joi de la ora 20:00 pe „Ion Comșa” în cadrul sferturilor de finală ale Cupei României.  1.80 este la Betano cota pentru ca Dinamo să câștige acest meci

Dunărea Călărași – Dinamo
Cote Betano: 5.47 3.82 1.80 

Cea de-a patra semifinalistă a Cupei României se va decide la Călărași între divizionara secundă, Dunărea și Dinamo. Celelalte trei formații care au reușit să-și câștige locul în „careul de ași” al competiției sunt Universitatea Craiova, Viitorul Pandurii Tg. Jiu și Astra Giurgiu, formații care au trecut în deplasare de Chindia, scor 1-0, „U” Cluj, scor 3-1 și Petrolul Ploiești, scor 3-0.

Dunărea a beneficiat în optimi de reragerea din toate competițiile oficiale ale celor de la Turris câștigând la „masa verde” cu 3-0, însă anterior acestei faze a învins în deplasare Ulmu (scor 2-1) și Sânmartin (scor 1-0). De partea cealaltă, „câinii” au învins pe teren propriu în optimi Viitorul Constanța, scor 3-0.

H2H & Info 
  • Dunărea se află pe locul în Liga 2 cu 27 de puncte
  • Dinamo se află pe locul 13 în Liga 1 cu 26 de puncte
Urmareste-ne pe Facebook si Instagram!  Aboneaza-te și la canalul nostru de YouTube

Dacă pentru dvizionara secundă, accederea în sferturile de finală ale ediției 2020-2021 a Cupei României reprezintă un mare bonus, în schimb acest meci este pentru dinamoviști unul de totul sau nimic. După un nou sezon ratat în campionat în care vor evolua în play-out pentru menținerea în Liga 1, „alb-roșii” au șansa de a se revanșa în fața fanilor în Cupa României.

De altfel, după ce și-au luat gândul de la play-off, „câini” au  anunțat la unison că principalul obictiv a devenit Cupa României, Deian Sorescu & co dorind să adauge în vitrina clubului acest trofeu pentru a 14-a oară în istorie și pentru prima dată după o pauză de aproape un deceniu, ultimul triumf al „alb-roșilor” în această competiție fiind în ediția 2011-2012 la capătul unei finale cu Rapid, scor 1-0. Iar primul pas spre îndeplinirea acestui obiectiv trebuie făcut la Călărași.

Dunărea – Dinamo
X2 și peste 1.5 goluri – cota 1.57

Beneficiaza de 100% BONUS DE REÎNCĂRCARE la Betano

  • Deschide-ti un cont la Betano accesand ACEST LINK.
  • Fă o depunere pe Betano.com (de minim 20 lei) și vei primi un bonus de 100%. Mai exact: depui 20 lei, primesti in plus 20 lei. Depui 500 lei, primesti alti 500 de lei din partea agentiei.
  • Bonusul va fi activat în contul tău imediat după depunere. Nu trebuie să folosești nici un „cod special” la depunere.
  • Poti incepe sa pariezi! Utilizeaza bonusul conform termenilor si conditiilor Betano si acumuleaza profit

Ce sanse are acest pont sa iasa? 0 1


Lasa un comentariu