Biletul weekend-ului P1X2: 4 evenimente selectate, cota majorată prin Combo Booster!

Biletul weekend-ului »

Facem pariurile pe weekend. 4 meciuri sunt în selecție pentru o cotă finală ce vă poate aduce de 5 ori suma investită.

Mizăm pe favorita jocului Wolfsburg – Schalke, alăturând pariului 1 și un pronostic pe cel puțin două reușite ale gazdelor. Ultima în Bundesliga, cu doar 10 puncte în 24 de etape ( o singură victorie!), Schalke este de departe trupa cu cea mai slabă apărare: 61 de goluri încasate!

Ne mutăm în Eredivisie pentru ”clasicul” PSV – Feyenoord. Și pronosticul recomandat este tot…clasic: ambele marchează, selecție câștigătoare în ultimele 6 meciuri de campionat consecutive. În turul disputat pe 31 ianuarie, echipa din Rotterdam s-a impus cu 3-1.

Mizăm și pe victoria logică a echipei Manchester City, pe terenul lui Fulham, înainte de a trece în Ligue 1. Brest își dorește puncte pe arena ”Velodrome” din Marseille, dar știe că obiectivul va fi greu de îndeplinit, dacă se deschide prea mult în fața unei trupe superioare valoric, capabilă să speculeze orice breșa a apărării adverse. Pariul este pe maximum 4 lovituri de la colțul terenului câștigate de Brest.

Jucate la Unibet, cele 4 pariuri propuse au în mod normal o cotă de 4.85. După aplicarea opțiunii Unibet Combo Booster, pentru fiecare bilet cu minimum 3 evenimente, cotația variantei oferite crește la 5.01. Combo Booster va poate crește cu până la 50% profitul, în funcție de numărul de evenimente selectate pe bilet. Vezi aici mai multe informații despre opțiunea Combo Booster de la Unibet!

Biletul weekend-ului Pariuri1x2:
S 16:30 Wolfsburg – Schalke, 1 și gazdele marchează peste 1.5 goluri – Cota 1.49
S 18:00 Marseille – Brest, oaspeții sub 4.5 cornere – Cota 1.64
S 22:00 Fulham – Manchester City, 2 – Cota 1.37
D 15:30 PSV – Feyenoord, ambele marchează – Cota 1.45
Cotă finală 5.01 cu  Combo Booster de la Unibet.


Ce sanse are sa iasa biletul? 4 0


Lasa un comentariu