Ponturi fotbal online » Molde – Granada: Avem selectii in cote de 1.60 si 1.73 ce iti pot aduce „verdele” in urma disputei ce va avea loc in Budapesta!

Molde - Granada

Joi, incepand cu ora 19:55, se va disputa partida Molde – Granada, din cadrul mansei retur a optimilor de finala din Europa League. Disputa dintre cele doua formatii va avea loc pe „Puskas Arena” din Budapesta ca urmare a masurilor de preventie a raspandirii virusului Covid 19 din Norvegia.

Mizam pe un duel la indemana gazdelor`

Confruntarea tur s-a incheiat cu scorul de 2-0 in favoarea ibericilor, ce au reusit sa se impuna fara echivoc pe „Nuevo Los Carmenes”. Totusi, trebuie sa subliniem faptul ca diferenta reala s-a facut doar din minutul 71, atunci cand Molde a ramas in 10 jucatori ca urmare a cartonasului rosu incasat de Ellingensen la scorul de 1-0 pentru Granada. La doar 5 minute distanta, „alb-rosii” si-au majorat diferenta prin golul semnat de veteranul Soldado. Insa, trebuie sa subliniem faptul ca trupa norvegiana si-a creat in acest meci nu mai putin de 9 ocazii de gol si a beneficiat de 7 lovituri de colt! In plus, acestia au avut o posesie de 52%. Astfel, putem remarca faptul ca in ciuda diferentei extrem de mari existente intre La Liga si Eliteserien, diferenta din teren nu a fost nici pe departe una importanta.

Pentru a putea emite pretentii la o potentiala „remontada”, Molde este obligata sa atace inca din debutul confruntarii. Premisele sunt „roz” pentru un astfel de scenariu, Granada fiind decimata de absente! Ibericii nu vor putea miza pe accidentatii Neyder Lozano, Alberto Soro, Luis Suarez, Luis Milla, Carlos Neva si nici pe suspendatul Quini! Pe langa acestia, Dimitri Foulquier, Darwin Machis, Yan Brice Eteki sunt incerti. In acest context, nu avem cum sa nu investim intr-un joc solid al gazdelor, ce realmente nu mai au absolut nimic de pierdut. Totusi, vom pastra toate masurile de precautie necesare si vom oferi pronosticuri acoperite, ce pot fi castigatoare indiferent de soarta calificarii.

Echipe probabile

Molde (4-2-3-1) : Andreas Linde; Marcus Holmgren Pedersen, Sheriff Sinyan, Stian Gregersen, Kristoffer Haugen; Fredrik Aursnes, Etzaz Hussain; Eirik Hestad, Magnus Wolff Eikrem, Eirik Ulland Andersen; Björn Sigurdason

Granada (4-2-3-1) : Rui Silva; Jesus Vallejo, Domingos Duarte, German Sanchez, Victor Diaz; Domingos Quina, Yangel Herrera; Antonio Puertas, Angel Montoro, Kenedy; Jorge Molina


Urmareste-ne pe Facebook si Instagram!  Aboneaza-te și la canalul nostru de YouTube!


H2H & Info
  • Granada, fara victorie in ultimele 4 deplasari din toate competitiile;
  • In tur s-au acordat 17 lovituri de colt;
  • Granada vine dupa victoria din La Liga cu Real Sociedad, scor 1-0.

Vezi alte ponturi propuse de Tudor » CLICK AICI!


Pariuri fotbal » J 19;55, Molde – Granada
Urmareste live meciul pe LiveScore Pariuri1x2.ro
1X: Cota 1.60 la 888Sport
Gol in ambele reprize: Cota 1.73 la 888Sport

Pariaza la 888Sport! Ai BONUS de pana la 1000 de RON la prima depunere!


Oferta Exclusiva: Pariaza GRATIS din 1000 lei bonus la 888Sport!

  • Deschide-ti un cont la 888Sport prin acest link (doar asa vei fi eligibil pentru oferta)
  • Solicita bonusul si pariaza dupa bunul plac!

Ce sanse are acest pont sa iasa? 1 1


Lasa un comentariu