Pariuri fotbal » Irlanda de Nord – Bulgaria: Codasele grupei C cauta primele puncte!

Miercuri, incepand cu ora 21:45, se va disputa partida Irlanda de Nord – Bulgaria, din cadrul etapei a 3-a a preliminariilor Campionatului Mondial 2022. Bulgaria este neinvinsa in 5 din cele 7 meciuri directe si a castigat ultimele doua deplasari in Irlanda de Nord.

Irlanda de Nord a disputat un singur meci in preliminariile pentru Campionatul Mondial 2022, un 0-2 in deplasare cu Italia. Au marcat Domenico Berardi si Ciro Immobile in prima repriza, iar elevii lui Ian Baraclough au ramas fara replica. Irlanda de Nord a jucat insa un amical cu SUA, in 28 martie. Americanii s-au impus cu 2-1, prin golurile marcate de Giovanni Reyna si Cristian Pulisic, respectiv Niall McGinn. Pe teren propriu, nord-irlandezii nu au mai castigat din 5 septembrie 2019, de la un 1-0 cu Luxemburg, bifand de atunci 5 infrangeri si doua egaluri.

Urmareste-ne pe Facebook si Instagram!  Aboneaza-te și la canalul nostru de YouTube!

Bulgaria a avut doua prestatii defensive pentru care a primit laude din presa internationala, insa ramane cu 0 puncte in clasament dupa primele doua etape ale grupei C. Selectionata condusa de Yasen Petrov a debutat in preliminarii cu un 1-3 pe teren propriu cu Elvetia (au marcat Despodov, respectiv Embolo, Seferovic si Zuber). A urmat un 0-2 tot la Sofia, dar cu Italia, ce s-a impus prin golurile inscrise de Andrea Belotti si Manuel Locatelli. In deplasare, Bulgaria este fara victorie din 6 septembrie 2018, 2-1 in Slovenia, iar restul bilantului arata 6 infrangeri si 4 remize.

Intalnirea de la Belfast nu anunta multe goluri, iar gazdele vor incerca sa se impuna cu scorul favorit, 1-0. Pariem „1X & sub 2.5 goluri”, la cota 1.83 de la Betano, anticipand un rezultat pozitiv pentru formatia lui Baraclough.

H2H & Info
  • Bulgaria este neinvinsa in 5 din cele 7 meciuri directe
  • Bulgaria a castigat ultimele doua deplasari in Irlanda de Nord
  • Atat Irlanda de Nord, cat si Bulgaria, nu au obtinut vreun punct in primele doua etape (Irlanda de Nord un meci disputat)

Echipe probabile

Irlanda de Nord: Peacock-Farrell; McNair, J. Evans, Cathcart; Dallas, Davis, McCann, C. Evans, Kennedy; Magennis, Lafferty

Bulgaria: P. Iliev; Dimov, Antov, Zanev; Cicinho, Malinov, Kostadinov, Chochev, Tsetanov; Despodov, Galabinov

Pariuri fotbal » Mi 21:45 Irlanda de Nord – Bulgaria
Urmareste live meciul pe LiveScore Pariuri1x2.ro
1X & sub 2.5 goluri: Cota 1.83 la Betano
Pariaza la Betano Ai BONUS de pana la 500 de RON la prima depunere!


Beneficiaza de 100% BONUS DE REÎNCĂRCARE la Betano

  • Deschide-ti un cont la Betano accesand ACEST LINK.
  • Fă o depunere pe Betano.com (de minim 20 lei) și vei primi un bonus de 100%. Mai exact: depui 20 lei, primesti in plus 20 lei. Depui 500 lei, primesti alti 500 de lei din partea agentiei.
  • Bonusul va fi activat în contul tău imediat după depunere. Nu trebuie să folosești nici un „cod special” la depunere.
  • Poti incepe sa pariezi! Utilizeaza bonusul conform termenilor si conditiilor Betano si acumuleaza profit.

Ce sanse are acest pont sa iasa? 0 0


Lasa un comentariu