Pariuri fotbal: Inter – Sampdoria » Conte i-a adus titlul Interului

inter-sampdoria

Sambata, de la ora 19:00, etapa a 35-a din Serie A continua cu meciul Inter – Sampdoria. Noua campioana a suferit unul dintre cele doar doua esecuri stagionale in turul de la Genova, pierdut cu 1-2.

Inter, campioana dupa 11 ani

Inter a cucerit inca din etapa trecuta al 19-lea titlu din istorie, primul dupa 11 ani de pauza. Are 13 puncte avans fata de Atalanta, Juventus si Milan, cu numai patru etape inainte de finalul sezonului. Echipa lui Antonio Conte are doua victorii consecutive, cu Verona si Crotone, si n-a mai pierdut de 18 runde in Serie A. Are 14 victorii si doar patru egaluri in aceasta perioada. Ultimul esec i-a fost produs chiar de Sampdoria, 1-2 in turul din ianuarie. Inter a mers ceas pe Giuseppe Meazza, unde are 13 victorii consecutive in campionat. Are 14 succese, un egal si un singur esec in jocurile de acasa din acest campionat. Kolarov, accidentat, e singurul absent al Interului pentru acest joc.

Sampdoria nu mai are nici ea vreo miza in acest final de sezon. E pe locul 9 in clasament, cu 45 de puncte, dupa ce a invins Roma etapa trecuta, scor 2-0. Genovezii au trei succese in ultimele patru etape, cu Verona, Crotone si Roma. Au pierdut doar contra lui Sassuolo in aceasta perioada. Echipa lui Claudio Ranieri are insa doar o victorie in ultimele sapte deplasari, la Crotone. A mai pierdut de trei ori si a incheiat in alte trei randuri la egalitate. Sampdoria a invins-o pe Inter in tur, dupa ce pierduse insa precedentele sase dueluri directe cu „nerazzurrii”. Ranieri poate trimite in teren cel mai bun prim 11 in duelul cu Inter.

Echipe probabile:

Inter (3-5-2): Handanovic; Skriniar, de Vrij, Batons; Hakimi, Barella, Brozovic, Eriksen, Perisic; Lukaku, Martinez.

Sampdoria (4-4-2): Audero; Bereszynski, Tonelli, Colley, Augello; Candreva, Silva, Thorsby, Jankto; Gabbiadini, Quagliarella


Urmareste-ne pe Facebook si Instagram!  Aboneaza-te și la canalul nostru de YouTube!


H2H & Info

  • Inter are cea mai buna aparare din campionat (29 de goluri primite)
  • Inter n-a primit gol in 4 din ultimele 5 jocuri de acasa
  • Sampdoria a primit doar doua goluri in ultimele 4 etape

Pariuri fotbal » S 19:00 Inter – Sampdoria
Urmareste live meciul pe LiveScore Pariuri1x2.ro
Gol marcat Sampdoria: Cota 1.52 la Superbet
Pariaza la Superbet! Ai BONUS de pana la 500 de RON la prima depunere!


Cum pot incasa bonusul Superbet?

  1. Trebuie sa-ti deschizi acum un cont la Superbet de pe acest link. Imediat dupa ce ti-ai deschis contul, beneficiezi de bonusul de bun-venit Superbet: 500 lei pentru pariurile tale!
  2. Bifeaza acordul de marketing in momentul inregistrarii. Doar astfel devii eligibil pentru promotiile Superbet.
  3. Activeaza-ti contul.

Ce sanse are acest pont sa iasa? 0 0


Lasa un comentariu