Pariuri fotbal: Juventus – Milan » Derby cu miza imensa

juventus-milan

Duminica, de la ora 21:45, etapa a 35-a din Serie A se incheie cu derby-ul Juventus – Milan. Juve a castigat cu 3-1 in turul de pe San Siro, dupa o „dubla” a lui Chiesa si o reusita a lui McKennie.

Juventus si Milan sunt la egalitate de puncte

Juventus nu-si permite pasi gresiti daca nu vrea sa rateze si Liga Campionilor, dupa ce a irosit sansa de a cuceri un nou titlu in acest sezon. „Batrana Doamna” e la egalitate de puncte cu Atalanta si Milan, 69, cu patru etape inainte de finalul sezonului. Juve e neinvinsa de trei etape. Le-a invins pe Parma si Udinese si a remizat contra Fiorentinei, in deplasare. A pierdut insa de doua ori in ultimele opt runde, cu Benevento si Atalanta. Juventus are noua victorii consecutive pe teren propriu contra Milanului, in Serie A. Doar impotriva Foggiei a avut o serie mai lunga de succese acasa (11). Demiral si Ramsey, accidentati, nu vor juca in acest meci.

Milan risca sa rateze si Liga Campionilor, dupa ce a stat cea mai mare parte a sezonului pe unul dintre primele doua locuri. E depasita la golaveraj de Atalanta si Juventus, dupa ce a pierdut de doua ori in ultimele trei etape, cu Sassuolo si Lazio. A castigat runda trecuta cu Benevento, pe teren propriu, scor 2-0. „Rossonerii” au avut o serie de sase meciuri fara infrangere in deplasare, pana la esecul categoric din ultimul joc pe teren strain, 0-3 cu Lazio. Milan a pierdut cele mai putine puncte, cinci, din momentul in care a condus pe tabela. Castillejo, suspendat, si Maldini, accidentat, sunt absentii Milanului pentru acest joc.

Echipe probabile:

Juventus (4-4-2): Szczesny; Danilo, de Ligt, Chiellini, Alex Sandro; Cuadrado, Bentancur, Rabiot, Chiesa; Morata, Cristiano Ronaldo

Milan (4-2-3-1): G. Donnarumma; Calabria, Kjaer, Tomori, Theo Hernandez; Bennacer, Kessie; Saelemaekers, Çalhanoglu, Rebic; Ibrahimovic


Urmareste-ne pe Facebook si Instagram!  Aboneaza-te și la canalul nostru de YouTube!


H2H & Info

  • Juventus are 15 victorii, un egal si trei esecuri cu Milan in Serie A din sezonul 2011-2012 incoace
  • Juve a primit gol in ultimele 10 etape, lucru care nu s-a mai intamplat din 2010
  • Milan n-a mai adunat cel putin 69 de puncte din sezonul 2012-2013

Pariuri fotbal » D 21:45 Juventus – Milan
Urmareste live meciul pe LiveScore Pariuri1x2.ro
Ambele inscriu: Cota 1.70 la Superbet
Pariaza la Superbet! Ai BONUS de pana la 500 de RON la prima depunere!


Cum pot incasa bonusul Superbet?

  1. Trebuie sa-ti deschizi acum un cont la Superbet de pe acest link. Imediat dupa ce ti-ai deschis contul, beneficiezi de bonusul de bun-venit Superbet: 500 lei pentru pariurile tale!
  2. Bifeaza acordul de marketing in momentul inregistrarii. Doar astfel devii eligibil pentru promotiile Superbet.
  3. Activeaza-ti contul.

Ce sanse are acest pont sa iasa? 1 1


Lasa un comentariu