Pariuri fotbal: Bologna – Juventus » Juve mai spera la Liga Campionilor

bologna-juventus

Duminica, de la ora 21:45, in ultima etapa a sezonului din Serie A se joaca meciul Bologna – Juventus. Juve a castigat cu 2-0 in tur, goluri Arthur si McKennie, si are mare nevoie de toate punctele si in acest meci.

Juventus spera la pasii gresiti ai lui Milan si Napoli

Bologna nu mai are vreo miza contra lui Juventus, in afara de pastrarea locului 11, pe care se afla inaintea ultimei etape. Echipa lui Sinisa Mihajlovic n-a invins pe nimeni in ultimele sase etape, in care a remizat de patru ori si a pierdut in alte doua randuri. Emilienii au castigat doar o data in ultimele noua runde, 4-1 cu Spezia, pe teren propriu. N-a luat toate punctele nici in ultimele trei jocuri de acasa – egaluri cu Torino si Fiorentina si infrangere cu Genoa. Bologna a castigat doar unul din ultimele 30 de dueluri de acasa cu Juventus, un 3-0 in noiembrie 1998. Din sezonul 2012-2013 incoace a marcat doar cinci goluri in 15 dueluri cu Juventus. Dijks si Soriano, suspendati, Dominguez, Hickey si Santander, accidentati, nu vor evolua in ultima etapa.

Juventus mai spera sa prinda in extremis un loc de Liga Campionilor pentru sezonul viitor. E pe locul 5 inaintea ultimei etape, la un singur punct insa in spatele Milanului si lui Napoli. Juve a cucerit miercuri singurul trofeu al sezonului, Cupa Italiei, dupa ce a invins cu 2-1 Atalanta in finala de la Reggio Emilia. Echipa lui Andrea Pirlo are trei victorii consecutive, cu Sassuolo, Inter si Atalanta (in Cupa). A pierdut doar o data in ultimele sapte meciuri, 0-3 cu Milan, pe teren propriu. Are cinci succese in aceasta perioada. Juventus a primit insa gol in ultimele 13 meciuri din Serie A, lucru care nu s-a mai intamplat din 2010, cand a incasat gol 19 jocuri la rand. Bentancur, suspendat, este singurul absent al „Batranei Doamne” pentru partida de la Bologna.

Echipe probabile:

Bologna (4-2-3-1): Ravaglia; Mbaye, Soumaoro, Tomiyasu, De Silvestri; Schouten, Baldursson; Orsolini, Vignato, Barrow; Palacio
Juventus (4-4-2): Szczesny; Danilo, De Ligt, Chiellini, Alex Sandro; Cuadrado, McKennie, Rabiot, Chiesa; Kulusevski, Ronaldo

Urmareste-ne pe Facebook si Instagram!  Aboneaza-te și la canalul nostru de YouTube!


H2H & Info

  • Torino e neinvinsa contra lui Benevento (doua victorii si un egal)
  • Torino a pierdut doar unul din cele 6 meciuri contra formatiilor aflate pe loc retrogradabil
  • Benevento are cele mai multe autogoluri din Serie A, sase

Pariuri fotbal » D 21:45 Bologna – Juventus
Urmareste live meciul pe LiveScore Pariuri1x2.ro
2-4 goluri: Cota 1.52 la Superbet
Pariaza la Superbet! Ai BONUS de pana la 500 de RON la prima depunere!


Cum pot incasa bonusul Superbet?

  1. Trebuie sa-ti deschizi acum un cont la Superbet de pe acest link. Imediat dupa ce ti-ai deschis contul, beneficiezi de bonusul de bun-venit Superbet: 500 lei pentru pariurile tale!
  2. Bifeaza acordul de marketing in momentul inregistrarii. Doar astfel devii eligibil pentru promotiile Superbet.
  3. Activeaza-ti contul.

Ce sanse are acest pont sa iasa? 0 0


Lasa un comentariu