Pariuri fotbal » Metz – Marseille | OM, aproape sigura de locul de Europa League

metz-marseille

Duminica, de la ora 22:00, in ultima etapa a sezonului din Ligue 1 se joaca meciul Metz – Marseille. OM a pierdut doua puncte in partida tur, incheiata la egalitate, 1-1, dupa ce Sanson a egalat pentru Marseille in minutul 90.

Metz, sase infrangeri consecutive acasa

Metz e chiar la jumatatea clasamentului din Ligue 1 inaintea ultimei etape, cu 46 de puncte, la egalitate de puncte cu Saint-Etienne si la doua puncte in fata lui Angers. Echipa lui Frederic Antonetti are doua infrangeri consecutive, cu Nimes si Lorient, si trei esecuri in ultimele patru etape. In precedentele zece meciuri are o singura victorie, 5-1 la Dijon. A pierdut nu mai putin de sapte jocuri in aceasta perioada. Metz are o serie „neagra” pe teren propriu, unde a pierdut ultimele sase meciuri disputate, cu Strasbourg, Angers, Rennes, Lille, PSG si Nimes. Warren Tchimbembe, Victorian Angban, Farid Boulaya, Manuel Cabit, Aaron Leya Iseka, Opa Nguette si Vincent Pajot, toti accidentati, nu vor juca in meciul cu Marseille, din ultima runda.

Marseille are aproape asigurat locul 5, care duce direct in grupele Europa League, obiectivul finalului de sezon, in conditiile debutului ratat de stagiune. Are 59 de puncte, trei peste Lens, care are si un golaveraj mai slab (+1, fata de +7). Locul 6 va merge in nou-infiintata Conference League. Echipa lui Jorge Sampaoli a facut un pas aproape decisiv spre UEL dupa victoria chinuita din etapa trecuta cu Angers, 3-2, adusa de Milik, cu un penalty transformat in prelungiri. Marseille are doar un esec in ultimele sapte etape, 0-1 la Saint-Etienne, in urma cu doua runde. A castigat de patru ori in aceasta perioada. Nu s-a simtit insa deloc bine in deplasare in ultima perioada. Are doar o victorie in ultimele 12 jocuri pe teren strain, 3-1 la Reims. OM nu are absenti pentru acest joc.

Echipe probabile:

Metz (5-3-2): Alexandre Oukidja; Fabien Centonze, Dylan Bronn, Kiki Kouyate, John Boye, Thomas Delaine; Digbo Maiga, Kevin N’Doram, Pape Matar Sarr; Ibrahima Niane, Vagner Dias

Marseille (3-5-2): Steve Mandanda; Leonardo Balerdi, Alvaro Gonzalez, Duje Caleta-Car; Pol Lirola, Pape Gueye, Boubacar Kamara, Valentin Rongier, Yuto Nagatomo; Arkadiusz Milik, Dimitri Payet


Urmareste-ne pe Facebook si Instagram!  Aboneaza-te și la canalul nostru de YouTube!


H2H & Info

  • Ultimele 4 jocuri ale lui Metz au fost de „3+”
  • Marseille a pierdut 6 si a remizat de 5 ori in ultimele 12 deplasari
  • OM a cedat doar o data in ultimele 11 dueluri cu Metz

Pariuri fotbal » D 22:00 Metz – Marseille
Urmareste live meciul pe LiveScore Pariuri1x2.ro
3+ goluri: Cota 1.72 la Superbet
Pariaza la Superbet! Ai BONUS de pana la 500 de RON la prima depunere!


Cum pot incasa bonusul Superbet?

  1. Trebuie sa-ti deschizi acum un cont la Superbet de pe acest link. Imediat dupa ce ti-ai deschis contul, beneficiezi de bonusul de bun-venit Superbet: 500 lei pentru pariurile tale!
  2. Bifeaza acordul de marketing in momentul inregistrarii. Doar astfel devii eligibil pentru promotiile Superbet.
  3. Activeaza-ti contul.

Ce sanse are acest pont sa iasa? 0 1


Lasa un comentariu