Ponturi bune » Turcia – Italia: Start la EURO 2020 cu un pariu argumentat in cota 1.57!

turcia - italia

Ponturi bune » Vineri, incepand cu ora 22:00, se va disputa partida Turcia – Italia, din cadrul fazei grupelor EURO 2020, programata la Roma. Italia este neinvinsa in cele 7 meciuri directe, dar cele doua selectionate nu s-au mai intalnit din 2006.

Ambele selectionate vor avea 6 zile libere pana la duelul de vineri seara, ce deschide EURO 2020. Confruntarea are loc la Roma, pe „Stadio Olimpico”, iar Italia poseda un avantaj important. Senol Gunes, selectionerul Turciei, are la dispozitie o intreaga echipa, fara absente notabile. Pentru turci, va fi o provocare jocul la mijlocul terenului, pentru a furniza mingi utile talismanului Burak Yilmaz, campion in Franta cu Lille. In schimb, Roberto Mancini are cateva emotii cu starea fizica a mijlocasului Matteo Verratti, ce nu a evoluat in niciunul dintre amicalele recente.

Urmareste-ne pe Facebook si Instagram!  Aboneaza-te și la canalul nostru de YouTube!

Turcia s-a calificat la al 5-lea Campionat European din istorie si la al doilea consecutiv. La EURO 2016, „semiluna” nu a reusit sa treaca de faza grupelor. Totusi, cea mai buna performanta ramane locul 3 la EURO 2008, dupa o eliminare in semifinalele cu Germania, scor 2-3. De partea opusa, Italia a inregistrat un succes moderat la Campionatele Europene, castigand un singur titlu, in 1968, chiar pe teren propriu. „Squadra Azzurra” nu a avut o evolutie prea buna la EURO 2016, fiind eliminata in sferturile de finala, dar de atunci, traverseaza o forma excelenta cu Roberto Mancini selectioner.

Italia nu a mai pierdut din 2018 si va incerca sa porneasca cu dreptul la EURO 2020, profitand si de avantajul terenului propriu. Astfel, pariem „X2 & peste 1.5 goluri”, cota 1.57 la Betano, anticipand un meci atractiv, cu cel putin doua reusite pe tabela de marcaj.

H2H & Info
  • Partida este programata la Roma, pe „Stadio Olimpico”
  • Italia este neinvinsa in toate cele 7 meciuri directe
  • Cele mai recente doua intalniri au fost in 2002 si 2006 (amicale), ambele incheiate 1-1

Echipe probabile

Turcia (4-1-4-1): Ugurcan Cakir, Zeki Celik, Merih Demiral, Caglar Soyuncu, Umut Meras, Okay Yokuslu, Cengiz Under, Ozan Tufan, Hakan Calhanoglu, Yusuf Yazici, Burak Yilmaz;

Italalia (4-3-3): Gianluigi Donnarumma, Alessandro Florenzi, Leonardo Bonucci, Giorgio Chiellini, Emerson Palmieri, Nicolo Barella, Jorginho, Manuel Locatelli, Federico Chiesa, Ciro Immobile, Lorenzo Insigne.

Ponturi bune » V 22:00 Turcia – Italia
Urmareste live meciul pe LiveScore Pariuri1x2.ro
X2 & peste 1.5 goluri: Cota 1.57 la Betano
Pariaza la Betano Ai BONUS de pana la 500 de RON la prima depunere!


Beneficiaza de 100% BONUS DE REÎNCĂRCARE la Betano

  • Deschide-ti un cont la Betano accesand ACEST LINK.
  • Fă o depunere pe Betano.com (de minim 20 lei) și vei primi un bonus de 100%. Mai exact: depui 20 lei, primesti in plus 20 lei. Depui 500 lei, primesti alti 500 de lei din partea agentiei.
  • Bonusul va fi activat în contul tău imediat după depunere. Nu trebuie să folosești nici un „cod special” la depunere.
  • Poti incepe sa pariezi! Utilizeaza bonusul conform termenilor si conditiilor Betano si acumuleaza profit.

Ce sanse are acest pont sa iasa? 1 0


Lasa un comentariu