Pariuri tenis » Mattek-Sands/Swiatek – Begu/Podoroska: Irina, aproape de finala de la Paris!

Swiatek - Begu

Perechile Mattek-Sands/Swiatek si Begu/Podoroska este a doua semifinala de dublu feminin de la Roland Garros 2021. Confruntarea se va disputa vineri, nu inainte de ora 12:00.

Irina Begu se afla pentru a doua oara in cariera sa in semifinala de dublu a unui turneu de mare slam. Prima data s-a intamplat in 2018, la Australian Open. Atunci, Irina a facut pereche cu Monica Niculescu, cele doua fiind invinse de rusoaicele Ekaterina Makarova si Elena Vesnina, cu scorul de 6-4, 6-3.

La Roland Garros, aceasta face pereche cu Nadia Podoroska, jucatoare din Argentina. Aceasta nu se afla la prima sa prezenta in semifinalele de la Roland Garros. La editia din 2020, aceasta a ajuns pana in penultimul act al probei de simplu, unde a cedat in fata celei care avea sa devina campioana turneului, Iga Swiatek, cu scorul de 6-2, 6-1.

Cele doua nu vor avea o misiune deloc usoara in penultimul act al editiei din 2021 de la French Open. Acestea intalnesc doua foste campioane la Roland Garros, Iga Swiatek, castigatoarea probei de simplu din 2020, si Bethanie Mattek-Sands, jucatoare cu trei titluri la Paris, doua in proba de dublu feminin si unul in cea de dublu mixt.

Swiatek se prezinta la acest duel cu o usoara dezamagire. Aceasta a parasit tabloul de simplu in faza sferturilor de finala, fiind invinsa de Maria Sakkari, in minim de seturi. Acel esec a pus capat seriei de 22 de seturi castigate la rand, la French Open.

In drumul catre semifinale, Irina si Nadia au trecut de perechile Cascino/Ponchet (6-3, 6-1), Aoyama/Shibahara (7-5, 3-6, 6-3), Burel/Paquet (6-3, 6-1) si Martic/Rogers (6-3, 4-6, 6-2). De partea cealalta, Mattek-Sands si Swiatek au trecut de Droguet/Janicijevic (6-0, 6-1), Friedsam/Wang (7-5, 6-3), Hsieh/Mertens (5-7, 6-4, 7-5) si Jurak/Klepac (6-3, 6-2).

Urmareste-ne pe Facebook si Instagram!  Aboneaza-te și la canalul nostru de YouTube!

Mizam pe game-uri

Begu si Podoroska sunt doua jucatoare solide in schimburile de mingi, capabile sa le faca fata favoritelor numarul 14. Cu exceptia lui Swiatek, nu se poate spune ca cineva detine un serviciu excelent, motiv pentru care este foarte posibil sa asistam la un numar ridicat de break-uri, de ambele parti. Ne steptam la un joc echilibrat, unul in care se vor juca minim 20 de game-uri, iar 9 dintre acestea sa fie disputate inca din primul set.

 H2H & info

  • Mattek-Sands are in palmares cinci titluri de mare slam in proba de dublu feminin si patru de dublu mixt;
  • Swiatek este campioana en-titre in proba de simplu de la Roland Garros;
  • Podoroska are o semifinala de simplu la French Open, la editia din 2020;
  • Mattek-Sands este de trei ori campioana la Roland Garros, trei titluri in proba de dublu feminin (2015 si 2017) si unul in cea de dublu mixt (2015);

Ponturi tenis » Vineri 12:00 Mattek-Sands/Swiatek – Begu/Podoroska
Urmareste live meciul pe LiveScore Pariuri1x2.ro 
Peste 8,5 game-uri in primul set – Cota 1.45 la Superbet
Peste 19,5 game-uri in meci – Cota 1.62 la Superbet


Cum pot incasa bonusul Superbet?

  1. Trebuie sa-ti deschizi acum un cont la Superbet de pe acest link. Imediat dupa ce ti-ai deschis contul, beneficiezi de bonusul de bun-venit Superbet: 500 lei pentru pariurile tale!
  2. Bifeaza acordul de marketing in momentul inregistrarii. Doar astfel devii eligibil pentru promotiile Superbet.
  3. Activeaza-ti contul.

Ce sanse are acest pont sa iasa? 0 0


Lasa un comentariu