Redactia Pariuri1x2 iti ofera propuneri de top pentru super duelul dintre Novak Djokovic si Rafael Nadal!

Djokovic - Nadal

Novak Djokovic si Rafael Nadal se intalnesc in a doua semifinala de simplu masculin de la Roland Garros 2021. Redactia Pariuri1x2 ti-a pregatit cele mai inspirate propuneri pentru confruntarea care se va disputa vineri, nu inainte de ora 18:30.

Pe langa selectia oferita deja pe site-ul nostru, super duelul dintre Novak Djokovic si Rafael Nadal beneficiaza si de alte opt propuneri din partea specialistilor Pariuri1x2. Va fi al 58-lea meci direct dintre cei doi jucatori, Nole fiind cel care are un avantaj fragil, cu 29 de victorii.

Djokovic si Nadal au o istorie bogata si in ceea ce priveste confruntarile directe de la Roland Garros. Acestia s-au mai intalnit de sapte ori pana in prezent pe zgura de la Paris, capitol la care Rafa conduce detasat, sase victorii si un singur esec. Liderul mondial are de luat o revansa pentru finala pierduta la editia din 2020, atunci cand a fost umilit de catre rivalul sau, cu scorul de 6-0, 6-2, 7-5.

Castigatorul partidei il va avea ca adversar in ultimul act pe cel care se va impune in semifinala dintre Alexander Zverev si Stefanos Tsitsipas. Daca Nadal va avansa in finala, acesta va avea sansa de a se lupta pentru al 14-lea sau titlu la Roland Garros si al 21-lea trofeu de mare slam din cariera sa.

Aici ai preview-ul semifinalei de la Roland Garros!

Urmareste-ne pe Facebook si Instagram!  Aboneaza-te și la canalul nostru de YouTube!

Urmareste live meciul pe LiveScore Pariuri1x2.ro 
Pariaza la Betano Ai BONUS de pana la 500 de RON la prima depunere!


Beneficiaza de 100% BONUS DE REÎNCĂRCARE la Betano

  • Deschide-ti un cont la Betano accesand ACEST LINK.
  • Fă o depunere pe Betano.com (de minim 20 lei) și vei primi un bonus de 100%. Mai exact: depui 20 lei, primesti in plus 20 lei. Depui 500 lei, primesti alti 500 de lei din partea agentiei.
  • Bonusul va fi activat în contul tău imediat după depunere. Nu trebuie să folosești nici un „cod special” la depunere.
  • Poti incepe sa pariezi! Utilizeaza bonusul conform termenilor si conditiilor Betano si acumuleaza profit.

Ce sanse are acest pont sa iasa? 0 0


Lasa un comentariu