Pariuri fotbal » Danemarca – Belgia | Belgienii au debutat in forta la Euro

danemarca-belgia

Joi, de la ora 19:00, se joaca meciul Danemarca – Belgia, de la Euro 2020. Belgienii i-au invins de doua ori pe danezi chiar in 2020, in Liga Natiunilor, cu 2-0 si 4-2.

Danemarca n-a trecut contra Finlandei peste socul pierderii lui Eriksen

Danemarca a trecut prin doua socuri la debutul de la Euro 2020, contra Finlandei. Cel mai important jucator al sau, Christian Eriksen, a fost intre viata si moarte pe gazon, dupa care coechipierii sai nu au putut trece peste si au fost invinsi surprinzator de rivalii scandinavi, scor 0-1. A fost primul esec dupa o serie de cinci meciuri fara infrangere (patru victorii si un egal). Danezii infrunta acum liderul clasamentului FIFA, Belgia, tot pe teren propriu, la Copenhaga, unde isi vor disputa toate meciurile din grupa. Echipa lui Kasper Hjulmand s-a calificat neinvinsa la Euro 2020. A incheiat pe locul 2 grupa D, cu 16 puncte, adunate din patru victorii si patru egaluri. A fost depasita cu un punct de Elvetia, insa a adunat trei puncte in plus fata de Irlanda. Nordicii au pornit excelent in preliminariile Cupei Mondiale de anul viitor, din Qatar. Au maximum de puncte dupa trei etape si golaveraj 14-0, cea mai buna linie de clasament din preliminarii. Danezii au castigat cu 2-0 in Israel, au invins cu 8-0 pe Moldova si cu un impresionant 4-0 in Austria. Christian Eriksen, care nu va mai juca la Euro 2020, e singurul absent al scandinavilor.

Belgia n-a avut probleme in Rusia

Belgia a confirmat in meciul de debut de la Euro 2020 ca este printre marile favorite la castigarea trofeului. A surclasat Rusia chiar la ea acasa, 3-0, cu o „dubla” a lui Lukaku si un gol al lui Meunier. Va juca tot in deplasare si al doilea meci din grupa, cu Danemarca. Semifinalista la Mondialul din 2018, din Rusia, nationala lui Roberto Martinez e neinvinsa in ultimele zece meciuri disputate, in care are opt victorii si doua egaluri. Belgia s-a calificat fara emotii la European. A castigat grupa I a preliminariilor cu maximum de puncte, 30, si cel mai bun golaveraj din preliminarii: 40 – 3. Rusia, Scotia, Cipru, Kazahstan si San Marino au fost „victimele” belgienilor din campania de calificare. Belgia e prima in grupa si in preliminariile Cupei Mondiale, cu sapte puncte dupa trei jocuri. A invins Tara Galilor, a remizat in Cehia si a demolat Belarusul in ultimul meci, 8-0. Castagne, accidentat contra Rusiei, nu va mai juca la acest Euro, in timp ce Vertonghen si Witsel sunt incerti. Kevin De Bruyne e insa complet refacut si poate evolua.

Echipele probabile

Danemarca (4-3-3): Schmeichel; Wass, Kjaer, Christensen, Maehle; Jensen, Hojbjerg, Delaney; Poulsen, Wind, Braithwaite.

Belgia (3-4-3): Courtois; Alderweireld, Boyota, Denayer; Meunier, Dendoncker, Tielemans, T.Hazard; De Bruyne, Carrasco, Lukaku

Urmareste-ne pe Facebook si Instagram!  Aboneaza-te și la canalul nostru de YouTube!


H2H & Info

  • Danemarca are 17 victorii, 9 egaluri si doar 3 esecuri in ultimele 29 de meciuri disputate
  • Danemarca are 3 esecuri consecutive la turneele finale de Euro
  • Danemarca si Belgia sunt printre cele 5 formatii care s-au calificat neinvinse la Euro 2020
  • Danemarca n-a primit gol in 8 din precedentele 12 jocuri
  • Belgia n-a primit gol in 3 din ultimele 4 jocuri
  • Belgia a avut cel mai bun atac din preliminariile Euro (40 de goluri marcate, o medie de 4 meci)
  • Belgia a castigat 20 din ultimele 24 de meciuri
  • Belgienii au cea mai experimentata echipa de la Euro. Cei 26 de jucatori din lot au impreuna 1.349 meciuri si 241 de goluri pentru nationala

Pariuri fotbal » J 19:00 Danemarca – Belgia
Urmareste live meciul pe LiveScore Pariuri1x2.ro
Victorie Belgia: Cota 2.07 la 888 Sport
Pariaza la 888Sport! Ai BONUS de pana la 1000 de RON la prima depunere!


Oferta Exclusiva: Pariaza GRATIS din 1000 lei bonus la 888Sport!

  • Deschide-ti un cont la 888Sport prin acest link (doar asa vei fi eligibil pentru oferta)
  • Solicita bonusul si pariaza dupa bunul plac!

Ce sanse are acest pont sa iasa? 0 1


Lasa un comentariu