Ponturi bune Euro 2020 » Croatia – Scotia: Am ales o varianta de pariere in cota 1.65 in drumul spre „verde”! Vezi ce vom miza!

Ponturi bune Croatia - Scotia

Ponturi bune » Marți, incepand cu ora 22:00, se va disputa meciul Croația – Scoția, din cadrul ultimei etape a grupei D. Scotienii s-au impus in precedentele doua confruntari directe, meciuri jucate in cadrul calificarilor pentru Cupa Mondiala din 2014.

Ponturi bune » Mizam pe evolutia Croatiei

Dupa ce Croatia a fost invinsa la limita de catre englezi in prima etapa, balcanicii au remizat in runda secundă cu Cehia (scor 1-1). Consemnam ca vicecampioana mondiala trece printr-o perioada delicata, aceasta reusind sa se impuna in doar doua din precedentele 11 partide in care a fost angrenata. Trupa antrenata de Zlatko Dalic pare ca nu se regaseste, iar vedetele prezente in echipa nu mai arata vitalitatea din ultimii ani.

De cealalta parte, Scotia nu a reusit sa marcheze in cele doua partide disputate la Euro. In primul meci impotriva Cehiei, britanicii au avut mai multe ocazii, dar n-au reusit sa fructifice nici una, fiind invinsi cu 2-0 de Schick & co. In cea de-a doua partida a grupei, elevii lui Steve Clarke au reusit sa produca surpriza pe „Wembley”, dupa ce au reusit sa termine la egalitate cu marea rivala istorica, Anglia – in primul rand datorita faptului ca s-au organizat foarte bine in defensiva, aspect dovedit si de statistica, elevii lui Southgate reusind sa cadreze un singur sut pe spatiul portii.

Vicecampioana mondiala are nevoie de o victorie in ultima partida. Totuși, potențialele 3 puncte pot sa nu fie suficiente, deoarece „alb-roșii” stau la mană unui rezultat favorabil în celălalt meci al grupei, Anglia – Cehia. Daca acestea din urma termina la egalitate, victoria Croatiei nu va fi suficienta pentru calificarea directa in faza urmatoare a competitiei. In acest context, indiferent de rezultatul din meciul cu Scotia, croatii vor fi nevoiti sa astepte si jocul rezultatelor. Insa, fara echivoc, Modric & co. sunt obligati sa atace si, Croatia avand o valoare net superioara scotienilor, noi am ales o varianta de pariere bazata pe un joc solid al acestor.

Echipe probabile

Croatia (4-3-3): Dominik Livaković; Šime Vrsaljko, Domagoj Vida, Duje Ćaleta-Car, Borna Barisic; Luka Modrić, Marcelo Brozović, Mateo Kovačić; Andrej Kramarić, Ante Rebić, Ivan Perisic;

Scotia (3-5-2): David Marshall, Jack Hendry, Grant Hanley, Kieran Tierney, James Forrest, John McGinn, Scott McTominay, Stuart Armstrong, Andrew Robertson, Lyndon Dykes, Che Adams.


Urmareste-ne pe Facebook si Instagram!  Aboneaza-te și la canalul nostru de YouTube!


H2H & Info
  • Scotia, neinvinsa de Croatia in ultimii 21 de ani;
  • 4 din ultimele 7 meciuri disputate de Scotia s-au terminat la egalitate;
  • Croatia are doua victorii in ultimele 11 partide disputate;
  • Croatia a atins optimile in 3 din 5 prezente la turneele finale;
  • Scotia, doua victorii si 2 remize in 8 meciuri jucate la Euro

Vezi alte ponturi propuse de Tudor » CLICK AICI!


Pariuri bune » M 22:00, Croatia – Scotia
Urmareste live meciul pe LiveScore Pariuri1x2.ro

Croatia castiga oricare repriza, Cota 1.65 la Betfair

Pariaza la Betfair! Ai BONUS de pana la 450 RON gratis!


Pariaza GRATIS din 450 lei bonus la Betfair!

  • Logheaza-te pe contul tau Betfair sau deschide-ti chiar acum unul accesand aceasta pagina și folosind la inscriere codul promoţional ZSKW09;
  • In mod automat vei beneficia si de bonusul de 450 RON oferit de Betfair;
  • Joaca banii dupa bunul tau plac!

Ce sanse are acest pont sa iasa? 1 1


Lasa un comentariu