Biletul zilei pe tenis (7 iulie) » Avem doua zile consecutive cu cota de 2 castigatoare. Dorim sa continuam seria cu pronosticurile de astazi

Biletul zilei pe tenis

Biletul zilei pe tenis » Pariul nostru de astazi este pregatit sa va rotunjeasca veniturile. Avem doua bilete castigatoare obtinute in precedentele doua zile si „vanam” cea de-a treia reusita consecutiva. Vom realiza cota de 2 pe meciuri disputate pe iarba de la Wimbledon.

Pariurile zilei

Biletul zilei (7 iulie) este realizat din 2 partide disputate pe iarba londoneza. Matteo Berrettini il va intalni pe Felix Auger-Aliassime. Italianul pleaca favorit la casele de pariuri, dar vom incerca pe aceasta partida un pariu mai „curajos”. Italianul a „livrat” cate 20 de asi in 3 din cele 4 partide disputate la Wimbledon, iar in aceasta partida vom miza pe acest aspect. Cea de-a doua partida care ne-a atras privirile a fost cea disputata de marele campion Roger Federer. „Ceasul elvetian” se infrunta cu polonezul Hubert Hurkacz, care si-a atins cea mai buna performanta la turneul londonez. Vom miza pe victoria elvetianului, care a triumfat de 8 ori in cariera la acest turneu de grand-slam. „Fedex” se afla intr-o forma fabuloasa, iar la cei 39 de ani ai sai, pare decis sa mai castige inca un turneu de mare slem.

Biletul zilei pe tenis

Biletul zilei pe tenis


Puteti urmari desfasurarea evenimentelor pe LiveScore Pariuri1x2.ro.

Urmareste-ne pe Facebook si Instagram!  Aboneaza-te și la canalul nostru de YouTube!

Biletul zilei pe tenis:

Mie 17:00, Berrettini – Auger-Aliassime, Matteo Berrettini – peste (13.5 asi) , Cota 1.55

Mie 17:30, Federer – Hurkacz , 1, cota 1.42
Cota totala: 2.20


Beneficiaza de 100% BONUS DE REÎNCĂRCARE la Betano

  • Deschide-ti un cont la Betano accesand ACEST LINK.
  • Fă o depunere pe Betano.com (de minim 20 lei) și vei primi un bonus de 100%. Mai exact: depui 20 lei, primesti in plus 20 lei. Depui 500 lei, primesti alti 500 de lei din partea agentiei.
  • Bonusul va fi activat în contul tău imediat după depunere. Nu trebuie să folosești nici un „cod special” la depunere.
  • Poti incepe sa pariezi! Utilizeaza bonusul conform termenilor si conditiilor Betano si acumuleaza profit.
LunaCâștigatePierdute
Decembrie01
Noiembrie1414
Octombrie1516
Septembrie1515
August1416
Iulie1516

Ce sanse are sa iasa biletul? 0 0


Lasa un comentariu