Pariuri fotbal » Inter Turku – Puskas | Maghiarii, favoriti la al doilea sezon european

inter-turku-puskas

Joi, de la ora 18:30, se joaca meciul Inter Turku – Puskas, din turul 1 preliminar al Conference League. Invingatoarea acestei duble o va infrunta in turul 2 preliminar al competitiei pe castigatoarea „dublei” Rigas FS – Klaksvik.

Inter Turku n-a trecut vreun tur in cupele europene

Inter Turku e pe locul 2 in Finlanda inaintea partidei cu Puskas Akademia, din primul tur preliminar al nou-infiintatei Conference League. Are 22 de puncte dupa 11 etape, noua in spatele liderului HJK Helsinki. Inter n-a castigat insa in ultimele doua meciuri. A pierdut cu Ilves (1-2) si a remizat cu Lahti, pe teren propriu, scor 1-1. Victoria cu 2-0 cu SJK, de acasa, e singura din ultimele patru jocuri pentru trupa din Turku. Echipa este pregatita de spaniolul José Riveiro, pe banca din ianuarie 2019. Are doar patru straini in lot: un spaniol, un japonez, un ghanez si un olandez. Inter Turku n-a depasit niciodata un tur in cupele europene, exceptand aici fosta Cupa Intertoto. Sezonul trecut a fost eliminata de o alta echipa maghiara, Honved Budapesta, 1-2 dupa prelungiri, in turul 1 preliminar din Europa League.

Puskas Akademia este al doilea an la rand in cupele europene dupa ce a incheiat pe locul 2 sezonul trecut din Ungaria. A fost depasita cu 20 de puncte de Ferencvaros, insa a devansat-o cu doua puncte pe Fehervar. Clubul infiintat in 2005 are un stadion de numai 3.800 de locuri la Felcsut. In 2018 a jucat finala Cupei Ungariei, pierduta in fata lui Ujpest, dupa lovituri de departajare. Puskas n-a avut nicio sansa cu suedezii de la Hammarby anul trecut, in turul 1 preliminar din Europa League. A pierdut categoric, scor 0-3. In lotul celor de la Puskas se afla si doi romani: Alexandru Baluta, venit anul trecut, si Marius Corbu, produs al academiei celor de la Csikszereda.

Urmareste-ne pe Facebook si Instagram!  Aboneaza-te și la canalul nostru de YouTube!


H2H & Info

  • Ultimele doua meciuri ale lui Inter au fost de „GG”
  • Puskas a castigat toate cele 4 amicale ale verii, fara gol primit: 5-0 cu Pasching, 1-0 cu CFR Cluj si Aluminij si 2-0 cu Spartak Trnava
  • Lotul lui Puskas e evaluat la 12,1 milioane de euro, iar cel al lui Inter Turku la doar 2,9 milioane

Pariuri fotbal » J 18:30 Inter Turku – Puskas
Ambele inscriu: Cota 1.65 la Betano
Pariaza la Betano Ai BONUS de pana la 500 de RON la prima depunere!


Beneficiaza de 100% BONUS DE REÎNCĂRCARE la Betano

  • Deschide-ti un cont la Betano accesand ACEST LINK.
  • Fă o depunere pe Betano.com (de minim 20 lei) și vei primi un bonus de 100%. Mai exact: depui 20 lei, primesti in plus 20 lei. Depui 500 lei, primesti alti 500 de lei din partea agentiei.
  • Bonusul va fi activat în contul tău imediat după depunere. Nu trebuie să folosești nici un „cod special” la depunere.
  • Poti incepe sa pariezi! Utilizeaza bonusul conform termenilor si conditiilor Betano si acumuleaza profit.

Ce sanse are acest pont sa iasa? 0 0


Lasa un comentariu