Pariuri fotbal » Zilina – Dila Gori | Slovacii marcheaza si primesc multe goluri

zilina-dila-gori

Joi, de la ora 19:45, se joaca meciul Zilina – Dila Gori, din turul 1 preliminar al Conference League. Invingatoarea o va infrunta in turul 2 preliminar al competitiei pe Apollon Limassol.

Dila Gori revine dupa cinci ani in Europa

Zilina a incheiat doar pe locul 4 ultimul sezon din Slovacia si a jucat doua baraje pentru a prinde un loc in prima editie a nou-infiintatei Conference League. Le-a invins pe Sered si Zlate Moravce in barajul pentru calificarea in ultima competitie europeana. Zilina n-a inceput inca noul sezon, dar s-a pregatit cu patru meciuri amicale pentru „dubla” cu Dila Gori. A castigat doua dintre ele, cu Podbrezova si Bravo, a remizat o data, cu Rijeka, si a pierdut cu Lokomotiv Moscova. Toate cele patru partide au fost extrem de spectaculoase si au oferit un minimum de patru goluri. Zilina a fost eliminata sezonul trecut inca din turul 1 preliminar din Europa League, de catre galezii de la The New Saints, 1-3 dupa prelungiri. Si ultimele 3 meciuri oficiale ale Zilinei au fost de „3+”, astfel ca ne putem astepta la un meci spectaculos si cu aceasta ocazie.

Dila Gori e pe locul 4 in campionatul Georgiei, aflat in plina desfasurare. Are 35 de puncte dupa 21 de etape, la egalitate de puncte cu a treia clasata, Saburtalo, si la opt puncte in spatele liderului Dinamo Batumi. Dila are insa trei victorii consecutive, cu Shukura, Samtredia si Lokomotivi Tbilisi. Asta dupa ce castigase doar un joc din precedentele sapte, perioada in care a suferit nu mai putin de cinci infrangeri. Dila Gori revine in cupele europene dupa o absenta de cinci ani. La ultima participare, din sezonul 2016-2017, a fost eliminata de armenii de la Shirak inca din primul tur preliminar din Europa League. Gruzinii n-au mai depasit un tur in cupele europene din sezonul 2013-2014, cand au ajuns pana in play-off-ul UEL, unde au fost eliminati de Rapid Viena.

Urmareste-ne pe Facebook si Instagram!  Aboneaza-te și la canalul nostru de YouTube!


H2H & Info

  • 8 din ultimele 10 meciuri oficiale ale lui Zilina au fost de „3+”
  • Dila Gori are a treia aparare din Georgia (20 de goluri primite)
  • Lotul lui Zilina e de doua ori mai bine cotat: 7,8, fata de 3,9 milioane de euro

Pariuri fotbal » J 19:45 Zilina – Dila Gori
3+ goluri: Cota 1.57 la Betano
Pariaza la Betano Ai BONUS de pana la 500 de RON la prima depunere!


Beneficiaza de 100% BONUS DE REÎNCĂRCARE la Betano

  • Deschide-ti un cont la Betano accesand ACEST LINK.
  • Fă o depunere pe Betano.com (de minim 20 lei) și vei primi un bonus de 100%. Mai exact: depui 20 lei, primesti in plus 20 lei. Depui 500 lei, primesti alti 500 de lei din partea agentiei.
  • Bonusul va fi activat în contul tău imediat după depunere. Nu trebuie să folosești nici un „cod special” la depunere.
  • Poti incepe sa pariezi! Utilizeaza bonusul conform termenilor si conditiilor Betano si acumuleaza profit.

Ce sanse are acest pont sa iasa? 0 0


Lasa un comentariu