Biletul weekend-ului cu XBraker (Video) » Miza x 5.09! UPDATE: Mai stam intr-un singur meci de luni!

Biletul weekend-ului »

Biletul weekend-ului » Redactia Pariuri1x2.ro iti propune un „combo” in cota 5.09, conceput din evenimente ce sunt programate in acest final de saptamana. Vezi si tu la ce variante ne-am gandit, pariaza biletul la agentia Netbet si acceseaza un bonus in valoare de 500 RON


Urmareste-ne pe Facebook si Instagram!  Aboneaza-te și la canalul nostru de YouTube!


Biletul weekend-ului

Prima confruntare pe care o regasim pe biletul weekendului este cea ce le va pune fata in fata pe Zenit si Lokomotiv Moscova (sambata 19:00) in Supercupa Rusiei, ce se va desfasura la Kaliningrad. Mizam atat pe experienta superioara a jucatorilor, cat si pe diferenta extrem de mare existenta din punct de vedere valoric. In mod logic, Zenit se va impune fara emotii. Totusi, pentru minimalizarea oricarui potentail risc am ales o varianta combinata. Mai precis, mergem pe selectia „1X & Peste 1.5 goluri”.

In continuare ne indreptam atentia catre prima runda din Liga 1. Investim in duelul dintre CS „U” Craiova si FC Arges, programat tot sambata, dar de la ora 21:30. Selectia aleasa de echipa noastra este „Craiova castiga minim o repriza”, formatia lui Ouzounidis fiind una dintre principalele candidate la titlu. La polul opus o regasim pe FC Arges, care nu a avut o campanie de transferuri prea buna, despartitundu-se inclusiv de Malele.


Urmareste evenimentele pe LiveScore Pariuri1x2.ro

Ramanem in zona Ligii 1 si in ultima zi a saptamanii pentru a paria pe Rapid – Chindia (duminica, 21:30). Tinem cont de achizitiile facute de Rapid, giulestenii fiind printre cei mai activi in aceasta vara. Echipa lui MIhai Iosif s-a intarit cu nume grele pentru campionatul romanesc, precum Dragos Grigore, Claudiu Belu Iordache, Ljuban Crepulja, Junior Morais, Alexandru Albu sau Romario Moise. In mod logic, varianta „1X” ar trebui sa ne aduca profit fara emotii.

In final, „combo-ul” nostru este completat de doua partida din nordul Europei: Lillestrom – Molde (duminica 19:00) si Djurgarden – Sirius (luni 20:00). Pentru fiecare dintre acestea vom investi in pariuri bazate pe evolutia formatiilor cotate cu prima sansa in vederea obtinerii victoriei. Mai exact, pentru meciul din Norvegia vom miza pe „X2 & Peste 1.5 goluri”, in timp ce pentru cel din Suedia am ales varianta simpla „1 solist”. Puse pe același bilet, cele cinci selecții alese totalizează o cota de 5.09.

Dacă pariezi „combo-ul” weekend-ului la Netbet, atunci ai cea mai mare cotă și în plus primești și una dintre cele mai bune oferte de bun venit din România!

Biletul weekend-ului Pariuri1x2 »»

Biletul weekend-ului » Pariaza la NetBet! Ai FREEBET de pana la 500 de RON!

S 19:00, Zenit St. Petersburg – Lok. Moscova, 1X & Peste 1.5 goluri, cota 1.38 (scor 3-0);
S 21:30, CS „U” Craiova – FC Arges, CS „U” Craiova castiga minim o repriza, cota 1.40 (scor 1-0);
D 19:00, Lillestrom – Molde, X2 & Peste 1.5 goluri, cota 1.41 (scor 1-1);
D 21:30, Rapid Bucuresti – Chindia Targoviste, 1X, cota 1.39 (scor 1-0);
L 20:00, Djurgardens – Sirius, 1, cota 1.32 (scor 5-1).

Cota finala: 5.09

Biletul weekend-ului

Biletul weekend-ului


Pariu gratuit de 500 lei oferit de NetBet: Incaseaza-l acum!

  • Crează-ți un cont pe NetBet prin acest link (doar astfel poti primi pariul gratuit) si realizeaza prima depunere.
  • Plasează primul tau pariu pe orice sport (LIVE sau pre-LIVE) la o cota minima de 1.50. Daca pariul este necastigator, NetBet iti da inapoi suma pariata, sub forma unui FREEBET.
  • Jucătorii trebuie să parieze FREEBETUL o singura dată pe orice sport cu o cotă minimă de 2.00.

Ce sanse are acest pont sa iasa? 1 0


Lasa un comentariu