Pariuri fotbal: Spartak Trnava – Sepsi OSK » Covăsnenii pregătiți de Europa!

Spartaak Trnava - Sepsi OSK

Pariuri fotbal: Spartak Trnava – Sepsi OSK, va avea va avea loc joi, de la ora 20:00, partida contând pentru prima manșă a celui de-al doilea tur preliminar al Conference League.

Urmareste-ne pe Facebook si Instagram!  Aboneaza-te și la canalul nostru de YouTube!
Spartak Trnava – Sepsi OSK
Cote Betano: 2.52 3.45 2.62

În Slovacia, pe „City Arena Trnava”, vom asista la debutul european al formației din Sf. Gheorghe. În ediția trecută a Ligii 1, Sepsi OSK s-a clasat pe locul 4, dar a beneficiat de faptul că Universitatea Craiova a câștigat Cupa României și a prins astfel ultimul loc de Conference League.

Aspirațiile și așteptările la Sepsi OSK în acest sezon sunt foarte mari, investițiile fiind pe măsură. Pe lângă infrastructură, condițiile de care beneficiază echipa din Sf. Gheorghe fiind foarte bune, cât de curând urmând a fi inaugurat și un nou stadion de „top”, oficialii covăsneni au mutat spectaculos și pe piața transferurilor.

Pentru a face față atât pe plan intern, unde își propun din nou intrarea în play-off, cât și în cupele europene, lotului „Leului” i s-au alăturat Bărbuț (Sepsi), Askovski (Botoșani), Chunchukov (Slavia Sofia), Botorok (Csikszereda), Bojici (Vojvodina), Rep (TSV Hartberg), Sousa (Astra), Damascan (atacant internațional pentru Republica Moldova, ex-Torino) și Ispas (CFR Cluj), jucători care au ridicat valoarea lotului.

La primul meci oficial al noului sezon, Sepsi OSK s-a impus mai clar decât o arată scorul (2-0), în disputa de pe teren propriu cu Academica. A fost al șaptelea meci consecutiv în care covăsnenii nu au cunsocut gustul înfângerii ( 6 victorii și o remiză).

H2H & Info
  • Sepsi este neînvinsă în ultimele șapte meciuri susținute (oficiale și amicale)
  • Sepsi a câștigat cu 1-0 jocul cu FC Argeș din prima etapă a Ligii 1

Spartak Trnava a început cu stângul campania europeană, cedând în deplasare în Malta cu Mosta, scor 3-2. Slovacii au reușit însă în retur să evite rușinea, câștigând cu 2-0 și calificându-se astfel la general cu 4-3. Valoarea totală a lotului este estimată la 8.3 milioane de euro, vedetele echipei fiind căpitanul Mirko Mikovici, fundașul central Filip Twardzik și jucătorii de atac Bamidele Yusuf și Saymon Cabral.

Cu o cotă de 1.44, Sepsi este favorită la calificare. Este foarte important însă să vedem cum vor reuși să treacă covăsnenii peste emoțiile debutului în Europa și cum se vor prezenta în acest meci, soarta acestei duble urmând mai mult ca sigur a se decide în returul de săptămâna viitoare. În cazul în care vor trece de cei de la Trnava, elevii lui Leo Grozavu vor întâlni în turul III preliminar al Conference League învingătoarea dintre Sutjeska (Muntenegru) și  Maccabi Tel Aviv (Israel).

Echipe probabile Spartak Trnava – Sepsi OSK
Spartak Trnava: Takac – Curma, Kosa, Twardzik, Mikovici – Savvidis – Cabral, Prochazka, Bukata, Bamidele – Vlasko
Sepsi OSK: Niczuly – Dimitrov, Sousa, Mitrea, Ștefănescu – Rep, Vașvari, Bojic – Golofca, Chunchukov, Ashkovski

Beneficiaza de 100% BONUS DE REÎNCĂRCARE la Betano

  • Deschide-ti un cont la Betano accesand ACEST LINK.
  • Fă o depunere pe Betano.com (de minim 20 lei) și vei primi un bonus de 100%. Mai exact: depui 20 lei, primesti in plus 20 lei. Depui 500 lei, primesti alti 500 de lei din partea agentiei.
  • Bonusul va fi activat în contul tău imediat după depunere. Nu trebuie să folosești nici un „cod special” la depunere.
  • Poti incepe sa pariezi! Utilizeaza bonusul conform termenilor si conditiilor Betano si acumuleaza profit

Ce sanse are acest pont sa iasa? 1 0


Lasa un comentariu