Ponturi bune » Mura – Zalgiris: Slovenii au 5 partide consecutive fara victorie

Ponturi bune Mura - Zalgiris

Ponturi bune » Joi, incepand cu ora 21:00 , se va disputa partida dintre Mura (Slovenia) si Zalgiris (Lituania) din penultimul tur al calificarilor pentru grupele Europa League.

Ponturi bune » Se anunta o „dubla” spectaculoasa

Mura a reusit sa se impuna in fata macedonenilor de la Shkendija (6-0 la general) in primul tur preliminar al grupelor Ligii Campionilor. In runda secunda, dupa ce au remizat fara goluri pe propriul teren impotriva celor de la Ludogorets, slovenii au fost invinsi cu scorul de 1-3 in Bulgaria. Din cauza acelei eliminari, echipa slovena este nevoita sa se multumeasca cu participarea in penultimul act al calificarilor pentru grupele Europa League. In Prva Liga, Mura ocupa ultima pozitie din clasament, acumuland un singur punct dupa incheierea a 3 etape. Echipa antrenata de Ante Simundza este cotata la 8.4 milioane de euro pe Transfermarkt.

Zalgiris a eliminat pe Linfield (Irlanda de Nord) cu scorul de 5-2 la general, in prima runda a calificarilor pentru grupele UCL. In turul secund, lituanienii au fost eliminati de echipa maghiara Ferencvaros, clubul din Ungaria reusind sa se impuna in ambele manse. In campionat, Zalgiris are o situatie diametral opusa celei traversate de adversara din acest duel. „Verzii” ocupa prima pozitie in clasamentul A Lyga, acumuland 41 de puncte in cele 19 etape. Cel mai bun marcator este ghanezul Francis Kyeremeh, atacantul de 24 de ani reusind sa isi treaca numele de 8 ori pe tabela. Lotul intregii echipe este cotat la 6 milioane de euro pe Transfermarkt.

Mura este o echipa modesta pe faza ofensiva, care a primit 10 goluri in ultimele 5 partide oficiale disputate. De asemenea, Zalgiris este un club care inscrie frecvent, cu jucatori oportunisti in faza ofensiva. Mizam pe faptul ca vom avea parte de un meci „deschis”, in care se vor inscrie goluri din ambele tabere. Pentru siguranta, vom evita pariul „ambele echipe marcheaza” si il vom simplica adaugand optiunea de minimum 3 goluri inscrise in meci.


Urmareste-ne pe Facebook si Instagram!  Aboneaza-te și la canalul nostru de YouTube!


H2H & Info
  • Cele doua cluburi se afla la prima confruntare directa.
  • Mura n-a castigat nici un meci oficial in sezonul actual.
  • Zalgiris se afla pe prima pozitie in A Lyga.

Ponturi bune » Joi 21:00, Mura – Zalgiris
Urmareste live meciul pe LiveScore Pariuri1x2.ro

ambele echipe inscriu sau peste 2.5 goluri, cota 1.57 la Betano.


Beneficiaza de 100% BONUS DE REÎNCĂRCARE la Betano

  • Deschide-ti un cont la Betano accesand ACEST LINK.
  • Fă o depunere pe Betano.com (de minim 20 lei) și vei primi un bonus de 100%. Mai exact: depui 20 lei, primesti in plus 20 lei. Depui 500 lei, primesti alti 500 de lei din partea agentiei.
  • Bonusul va fi activat în contul tău imediat după depunere. Nu trebuie să folosești nici un „cod special” la depunere.
  • Poti incepe sa pariezi! Utilizeaza bonusul conform termenilor si conditiilor Betano si acumuleaza profit.

Ce sanse are acest pont sa iasa? 2 0


Lasa un comentariu