Ponturi bune » Gent – RFS: Mizam pe o cota de 1.62 in duelul din Belgia

Ponturi bune Gent - RFS

Ponturi bune » Joi, incepand cu ora 22:30 , se va disputa partida dintre Gent (Belgia) si RFS (Letonia) din penultimul tur al calificarilor pentru grupele Conference League.

Ponturi bune » Lotul belgienilor este de aproximativ 10 ori mai valoros decat cel al adversarilor

Gent a intalnit Valerenga in turul precedent al Conference League. Belgienii s-au impus pe propriul teren (4-0) datorita golurilor inscrise de Gianni Bruno (11′), Tarik Tissoudali (39′), Vadis Odjidja-Ofoe (56′) si Yonas Malede (88′). In returul din Norvegia, Gent a fost invinsa cu scorul de (0-2). In clasamentul Jupiler League din acest sezon, „albastrii” au inregistrat un egal (2-2 pe teren propriu cu Beerschot) si o infrangere (1-2 la St. Truiden). Totusi, desi nu au cele mai bune rezultate in acest inceput de sezon, belgienii ii pot invinge la o diferenta mare de goluri pe letoni, datorita jucatorilor valorosi prezenti in lotul echipei.

RFS ocupa prima pozitie in clasamentul Virsliga, acumuland 40 de puncte in cele 16 etape incheiate. Letonii au depasit pe Klaksvik (Insulele Feroe) in primul tur preliminar pentru grupele Conference League. Trupa letona a pierdut cu scorul de 2-3 mansa tur din Feroe, reusind sa inregistreze acelasi rezultat pe propriul teren. Tomislav Saric a adus calificarea trupei antrenate de Viktors Morozs, prin golul inscris in minutul 108. In turul urmator, RFS a produs supriza reusind sa elimine clubul Academia Puskas (Ungaria) prin victorii in ambele manse. In partida tur disputata in Jurmala, Lemajic reusea o „dubla” (8′, 25′), iar Friesenbichler marca in minutul 25. Desi maghiarii erau mari favoriti sa se impuna in meciul retur, letonii au reusit sa marcheze prin Lemajic (53′) si Santana (69′), calificandu-se fara mari emotii.

Mizam pe clubul belgian

RFS nu este o echipa de neglijat, reusind sa produca surpriza in turul precedent al Conference League eliminand Academia Puskas. Totusi, Gent este o echipa belgiana cu tradie europeana, care consideram ca nu se va incurca impotriva letonilor. De asemenea,  trupa antrenata de Hein Vanhaezebrouck se descurca bine pe teren propriu, nefiind invinsa din luna martie. Consideram ca echipa din Belgia va incerca sa rezolve soarta calificarii inca din meciul tur, pentru a se focusa pe Jupiler League, acolo unde au acumulat un singur punct dupa doua etape. Se anunta un meci spectaculos, cu multe reusite, in care Gent se va impune fara emotii.


Urmareste-ne pe Facebook si Instagram!  Aboneaza-te și la canalul nostru de YouTube!


H2H & Info
  • Cele doua cluburi se afla la prima confruntare directa.
  • In cele 4 meciuri oficiale disputate de Gent in actuala stagiune s-au inscris 12 goluri.
  • RFS a reusit sa marcheze in ultimele 10 deplasari.

Ponturi bune » Joi 21:30, Gent – RFS
Urmareste live meciul pe LiveScore Pariuri1x2.ro

1 si peste 2.5 goluri, cota 1.62 la Betano.


Beneficiaza de 100% BONUS DE REÎNCĂRCARE la Betano

  • Deschide-ti un cont la Betano accesand ACEST LINK.
  • Fă o depunere pe Betano.com (de minim 20 lei) și vei primi un bonus de 100%. Mai exact: depui 20 lei, primesti in plus 20 lei. Depui 500 lei, primesti alti 500 de lei din partea agentiei.
  • Bonusul va fi activat în contul tău imediat după depunere. Nu trebuie să folosești nici un „cod special” la depunere.
  • Poti incepe sa pariezi! Utilizeaza bonusul conform termenilor si conditiilor Betano si acumuleaza profit.

Ce sanse are acest pont sa iasa? 0 0


Lasa un comentariu