Pariuri fotbal: Laci – Anderlecht » Albanezii, la cel mai bun sezon european

laci-anderlecht

Joi, de la ora 20:00, se joaca meciul Laci – Anderlecht, din turul 3 preliminar al Conference League. Invingatoarea acestei „duble” va juca in play-off cu castigatoarea confruntarii dintre Vitesse Arnhem si Dundalk.

Anderlecht revine dupa trei ani in Europa

Laci a ajuns in fata unei „duble” istorice, cu Anderlecht, in turul 3 preliminar din Conference League, dupa ce a eliminat-o surprinzator pe Craiova in turul precedent. Albanezii au trecut in primul tur preliminar de muntenegrenii de la Podgorica, dupa care au depasit Craiova, dupa 1-0 pe teren propriu si 0-0 in Banie. Laci e la al patrulea sezon consecutiv in Europa. Este insa prima oara in istorie cand a eliminat doi adversari in acelasi sezon european. Stagiunea trecuta din Europa League a fost eliminata din turul 2 preliminar de Hapoel Beer Sheva, dupa ce a trecut anterior de azerii de la Kesla. Laci a incheiat pe locul 4 campionatul trecut din Albania, unde noua stagiune va debuta abia in septembrie.

Anderlecht a debutat dezamagitor in noul sezon din Belgia. Are un singur punct dupa primele doua etape. A fost invinsa surprinzator pe teren propriu de nou-promovata Union Saint-Gilloise, 1-3, dupa care a plecat doar cu un punct de la Eupen, 1-1. Echipa lui Vincent Kompany nu a castigat niciunul din amicalele verii. A remizat cu Sint Truidense si OFI Creta si a pierdut contra lui Ajax. Anderlecht a ajuns la opt meciuri oficiale la rand fara victorie, in toate competitiile, si 11 in total, daca includem si jocurile de pregatire. Trupa din Bruxelles e insa mare favorita contra albanezilor de la Laci. Lokonga a fost vandut in aceasta vara la Arsenal pentru 17,5 milioane de euro. Au fost adusi insa jucatori interesanti, precum Zirkzee, Harwood-Bellis si Sergio Gomez.

Urmareste-ne pe Facebook si Instagram!  Aboneaza-te și la canalul nostru de YouTube!


H2H & Info

  • Laci n-a primit gol in ultimele 3 partide
  • 7 din ultimele 8 jocuri ale lui Anderlecht au fost „GG”
  • Anderlecht revine dupa 3 ani in Europa. In 2018-2019 a fost in grupele Europa League, de care n-a trecut insa

Pariuri fotbal » J 20:00 Laci – Anderlecht
Urmareste live meciul pe LiveScore Pariuri1x2.ro
Gol marcat Laci: Cota 1.48 la 888 Sport
Pariaza la 888Sport! Ai BONUS de pana la 1000 de RON la prima depunere!


Oferta Exclusiva: Pariaza GRATIS din 1000 lei bonus la 888Sport!

  • Deschide-ti un cont la 888Sport prin acest link (doar asa vei fi eligibil pentru oferta)
  • Solicita bonusul si pariaza dupa bunul plac!

Ce sanse are acest pont sa iasa? 0 0


Lasa un comentariu