Ponturi bune » Columbus Crew – Atlanta: Echipa lui Alex Matan vine dupa infrangeri succesive in MLS!

Ponturi bune » Duminica, incepand cu ora 02:30, se va disputa partida Columbus Crew – Atlanta, din cadrul etapei a 18-a din MLS. Columbus Crew este neinvinsa in ultimele 4 meciuri directe, dar a cedat in 3 din precedentele 5 dueluri de acasa cu Atlanta.

Columbus Crew este echipa unde il gasim legitimat pe mijlocasul roman, Alexandru Matan. Gazdele vin dupa infrangeri succesive in MLS, 1-4 cu New York City si 2-4 cu DC United. Dupa aceste insuccese, Columbus Crew ramane cu 24 de puncte stagionale si se claseaza pe locul 7 in Conferinta de Est. In meciurile disputate pe teren propriu, gazdele au obtinut 4 victorii, 3 remize si o singura infrangere, la un golaveraj pozitiv, 13-9. Matan a ratat o singura etapa din acest sezon, insa nu a reusit sa isi treaca numele pe lista marcatorilor echipei antrenate de Caleb Porter.

Urmareste-ne pe Facebook si Instagram!  Aboneaza-te și la canalul nostru de YouTube!

In schimb, Atlanta a obtinut doar doua victorii in acest sezon, totalizand 15 puncte, prin alte 9 remize si 6 infrangeri. Cu acest punctaj, oaspetii sunt clasati pe locul 11 in Conferinta de Est, avand un avans de doua puncte fata de ultima clasata, Inter Miami. Formatia antrenata de interimarul Rob Valentino, ce l-a inlocuit pe cunoscutul Gabriel Heinze, nu are vreo victorie externa in acest sezon. Practic, Atlanta a reusit doar 6 remize in deplasare, pierzand alte 4 runde, iar golaverajul este negativ, 10-16.

Disputa dintre Columbus Crew si Atlanta este una foarte atractiva la pariurile pe goluri. Selectia „ambele inscriu” are cota 1.75 la Betfair si reprezinta selectia recomandata de noi pentru intalnirea de duminica dimineata!

Echipe probabile

Columbus Crew: Room; Lillard, Jonathan, Keita, Afful; Hairston, Fraser, Nagbe, Zelarayan; Molino, Etienne

Atlanta: Guzan; Walkes, DeJohn, Franco, Ambrose; Bello, Sosa, Rossetto, Damm; Barco, Moreno

H2H & Info
  • Columbus Crew s-a impus in ultimele 4 meciuri directe.
  • Atlanta a invins in 3 din ultimele 5 deplasari cu Columbus Crew.
  • Cel mai recent, Columbus Crew a invins cu 1-0 in deplasare, pe 24 iulie 2021.

Ponturi bune » D 02:30 Columbus Crew – Atlanta
Urmareste live meciul pe LiveScore Pariuri1x2.ro
Ambele inscriu: Cota 1.75 la Betfair
Pariaza la Betfair! Ai BONUS 100 RON cash pariu fara risc la prima depunere!


Bonus exclusiv Betfair: 550 RON!
  • Inregistrează-te la Betfair accesand aceasta pagina și folosește la inscriere codul promoţional ZSKW11. Doar astfel poți beneficia de promoție!
  • Depune si pariază minim 50 RON pe un pariu pe Sportsbook la o cotă de min 1.60 (dacă pariul eligibil este multiplu, cel puțin o selecție trebuie să aibă o cotă minimă de 1.6).
  • După ce pariul eligibil a fost soluționat, primești un bonus de 50 RON!
  • Trebuie să rulezi de 6 ori valoarea inițială a bonusului primit (6 x 50 RON = 300 RON în total) la o cotă minimă de 1.6 pentru a retrage orice câștig.
  • Rulajul trebuie să fie realizat în termen de 7 zile de la primirea bonusului. 

Repetă acești pași în următoarele 10 săptămâni și primești în total 550 RON BONUS!

Ce sanse are acest pont sa iasa? 0 0


Lasa un comentariu