”Faci Pariu” cu Cosmin Cernat (ep.76): Super runda de profit de vineri » 12 ponturi gratuite!
Aboneaza-te
si nu rata
nici un pont!
Abonare

”Faci Pariu” cu Cosmin Cernat (ep.76): Super runda de profit de vineri » 12 ponturi gratuite!

Profit de top acumulat de Cosmin la mijlocul săptămânii! 31 de pariuri au fost livrate de marți, până joi, 26 din aceastea fiind câștigătoare!

”Ne pregătim să încheiem pe plus o săptămână, până acum, extrem de profitabilă. Argumentez cu bilanțul emisiunii de marți și miercuri: 20 de pariuri oferite, nu mai puțin de 17 câștigătoare!

Iar dacă în zilele anterioare oferta a fost dominată de jocurile din cupele europene, de azi schimbăm registrul, revenind în competițiile interne. 

Etapa a 7-a din Liga 1 începe cu Voluntari – Chindia. Târgoviștenii au 3 remize în 6 runde, statistică ce influențează și pariul meu, chiar dacă echipa gazdă are cifra 0 trecută în dreptul rezultatelor de egalitate.
De la ora 21:00, U Craiova 1948 primește vizita Farului. Greu de spus cine va ieși pe plus în duelul Mutu versus Hagi, motiv din care eu aleg să pariez pe goluri.

În Serie A runda secundă este deschisă cu Udinese – Venezia. Mai atractiv este meciul serii, în care campioana Inter se deplasează la Verona, echipă în fața căreia nu a mai pierdut de 29 de ani!
Start de rundă și în La Liga și Ligue 1. În prima ligă franceză o vedem la treabă pe Lyon, trupă ce a ratat startul stagiunii: 3 meciuri, doar două puncte cucerite și 7 goluri încasate.
Spectacol și în Germania, cu partide și pariuri din primele două divizii. În Bundesliga, Dortmund primește vizita lui Hoffenheim. În două runde, ”alb-albaștrii” au cucerit 4 puncte și au marcat 6 goluri.

Filtram pariurile zilei, le mai analizam o dată, pentru că e clar, nu pot fi jucate toate pe un singur bilet. Sau putem face acest lucru, dacă vrem să donăm banii noștri caselor de pariuri.
Tot azi jucăm și Super12. Runda 53 a predictorului gratuit propus de site-ul Pariuri1x2 este deschisă până sâmbătă la ora 17:30.

Pentru a participa la Super12 trebuie doar să instalați aplicația cu același nume  din Google Play sau App Store. Indicați cele 12 rezultate și dacă sunteți inspirați, îmi luați banii: 10.000 lei cash, fără taxe și fără depunere.”

 

Joacă gratis Super12!

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON


Lasa un comentariu