Pariuri tenis » Golubic – Andreescu: Campioana din 2019 este favorita!

Golubic - Andreescu

Viktorija Golubic si Bianca Andreescu se intalnesc in primul tur al tabloului de simplu feminin de la US Open. Confruntarea se va disputa miercuri, nu inainte de ora 04:00.

Bianca Andreescu inca nu pare sa se fi recuperat dupa problemele medicale din 2020, sezon care a fost ratat in totalitate de sportiva din Canada. In 2021, aceasta are un bilant de 13 victorii si 9 infrangeri (10-5 pe hard). Cel mai bun rezultat a fost inregistrat la Miami, acolo unde Bianca a ajuns pana in finala, acolo unde a fost nevoita sa se retraga la scorul de 3-6, 0-4 in fata liderului mondial, Ashleigh Barty. Tot in acest sezon, Andreescu a mai jucat o semifinala de turneu WTA, la Phillip Island Trophy, competitie disputata pe hard, la Melbourne.

De partea cealalta, Golubic a obtinut un singur rezultat notabil in 2021. Acesta este si unul impresionant, medalia de argint cucerita la Jocurile Olimpice de la Tokyo, in proba de dublu feminin. Acolo, reprezentanta Elvetiei a facut pereche cu Belinda Bencic, medaliata cu aur a probei de simplu. Cele doua au pierdut in finala mare in fata celei mai bune perechi din tenisul feminin, cehoaicele Barbora Krejcikova si Katerina Siniakova.

Urmareste-ne pe Facebook si Instagram!  Aboneaza-te și la canalul nostru de YouTube!

Lipsa de forma pentru ambele jucatoare

Daca Golubic are doar doua victorii in ultimele sapte partide, Andreescu a pierdut sase din ultimele sale opt meciuri. Campioana din 2019 de la US Open nu se afla in cea mai buna perioada a sa, din punct de vedere fizic. Chiar si asa, Bianca ar trebui sa fie jucatoaea mai buna in acest duel. Cele doua nu s-au descurcat foarte bine la serviciu in ultimele meciuri si nu este exclus sa asistam la un numar ridicat de break-uri, iar minim cinci sa fie realizate de Andreescu.

H2H & info

  • Cele doua jucatoare se afla la primul duel direct;
  • Andreescu are in palmares un singur titlu de mare slam, cucerit chiar la US Open, la editia din 2019;
  • Tot in 2019, Bianca a castigat si singurele sale titluri WTA, ambele pe hard, la Indian Wells si Rogers Cup;
  • Golubic a castigat un singur titlu WTA de simplu pana in prezent, Gastaad 2016 (zgura);
  • La Jocurile Olimpice din 2020, Golubic a castigat medalia de argint in proba de dublu feminin, alaturi de Belinda Bencic, cea care s-a impus la simplu;

Ponturi tenis » Miercuri 04:00 Viktorija Golubic – Bianca Andreescu
Urmareste live meciul pe LiveScore Pariuri1x2.ro 
Andreescu peste 4,5 break-uri – Cota 1.78 la Betano
Pariaza la Betano Ai BONUS de pana la 500 de RON la prima depunere!


Beneficiaza de 100% BONUS DE REÎNCĂRCARE la Betano

  • Deschide-ti un cont la Betano accesand ACEST LINK.
  • Fă o depunere pe Betano.com (de minim 20 lei) și vei primi un bonus de 100%. Mai exact: depui 20 lei, primesti in plus 20 lei. Depui 500 lei, primesti alti 500 de lei din partea agentiei.
  • Bonusul va fi activat în contul tău imediat după depunere. Nu trebuie să folosești nici un „cod special” la depunere.
  • Poti incepe sa pariezi! Utilizeaza bonusul conform termenilor si conditiilor Betano si acumuleaza profit.

Ce sanse are acest pont sa iasa? 0 0


Lasa un comentariu