Pariuri fotbal » Estonia – Belgia | Belgienii au o medie de patru goluri marcate pe meci in preliminariile CM

estonia-belgia

Joi, de la ora 21:45, se joaca meciul Estonia – Belgia, din preliminariile Cupei Mondiale. Balticii s-au intalnit cu belgienii si in campania de calificare la CM 2018, cand au pierdut de doua ori, 1-8 in deplasare si 0-2 pe teren propriu.

Estonia a primit zece goluri in primele doua jocuri din preliminarii

Estonia e codasa grupei E a preliminariilor Cupei Mondiale din 2022. Nu a cucerit inca vreun punct dupa primele doua partide, in care a incasat deja zece goluri. A fost surclasata de Cehia, 2-6 pe teren propriu, cu toate cele sase goluri primite pana in minutul 56, si a pierdut si in Belarus, scor 2-4. Balticii n-au castigat niciunul din ultimele 16 meciuri oficiale disputate, in toate competitiile. Ultimul succes oficial a fost in noiembrie 2018, 1-0 in Grecia, in Liga Natiunilor. Echipa lui Thomas Haberli a castigat insa in acest Cupa Baltica, primul trofeu al estonienilor din ultimii 83 de ani. A invins cu 1-0 Lituania si cu 2-1 nationala Letoniei. Intre cele doua succese s-a strecurat si o victorie surprinzatoare intr-un amical cu Finlanda, 1-0. Fara vreo calificare in istorie la un turneu final, Estonia a incheiat ultimele preliminarii, pentru Euro 2020, cu un singur punct.

Belgia i-a marcat Estoniei zece goluri in preliminariile CM 2018

Belgia a ratat in acest an o noua sansa de a cuceri un trofeu major cu generatia considerata de multi drept cea mai buna din istorie. A fost eliminata in sferturile Euro 2020 de cea care avea sa devina campioana continentala, Italia, scor 1-2. „Diavolii rosii” au mers ceas pana in sferturi: au castigat cele trei meciuri din grupa, cu Rusia, Danemarca si Finlanda, si au eliminat in optimi Portugalia, scor 1-0. Roberto Martinez a ramas pe banca Belgiei cel putin pana dupa Mondialul din Qatar, cand belgienii isi propun sa castige titlul mondial, dupa ce au incheiat pe locul 3, cel mai bun din istorie, CM din 2018, din Rusia. Belgia nu pare a avea adversar in grupa E a preliminariilor CM 2022. E pe primul loc, cu sapte puncte dupa trei jocuri. A castigat acasa cu Tara Galilor (3-1) si Belarus (8-0) si a remizat in Cehia (1-1). Kevin de Bruyne, Dries Mertens si Thorgan Hazard, accidentati, nu vor juca in acest meci, insa Belgia are suficienti jucatori de clasa pentru a le suplini absenta celor trei. Eden Hazard, Romelu Lukaku si Thibaut Courtois sunt anuntati in primul „11”.

Echipele probabile

Estonia (4-5-1): Matvei Igonen ; Marten Kuusk, Artur Pikk, Sander Puri, Joonas Tamm, Karol Mets; Mattias Kait, Konstantin Vassiljev, Martin Miller, Markus Poom; Sergei Zenjov

Belgia (3-4-3): Thibaut Courtois ; Jan Vertonghen, Toby Alderweireld, Jason Denayer; Thomas Meunier, Axel Witsel, Youri Tielemans, Timothy Castagne; Eden Hazard, Romelu Lukaku, Yannick Carrasco

Urmareste-ne pe Facebook si Instagram!  Aboneaza-te și la canalul nostru de YouTube!


H2H & Info

  • 4 din ultimele 6 meciuri oficiale ale Estoniei au fost de „3+”
  • Estonia a primit 16 goluri in ultimele 6 jocuri oficiale
  • Belgia a castigat 5 din ultimele 6 partide
  • Belgia n-a primit gol in 4 din precedentele 6 meciuri

Pariuri fotbal » J 21:45 Estonia – Belgia
Urmareste live meciul pe LiveScore Pariuri1x2.ro
4+ goluri: Cota 1.83 la 888 Sport
Pariaza la 888Sport! Ai BONUS de pana la 1000 de RON la prima depunere!


Oferta Exclusiva: Pariaza GRATIS din 1000 lei bonus la 888Sport!

  • Deschide-ti un cont la 888Sport prin acest link (doar asa vei fi eligibil pentru oferta)
  • Solicita bonusul si pariaza dupa bunul plac!

Ce sanse are acest pont sa iasa? 1 0


Lasa un comentariu