Pariuri fotbal: Ghana – Etiopia » Fratii Ayew conduc ofensiva ghanezilor

ghana-etiopia

Vineri, de la ora 22:00, se joaca meciul Ghana – Etiopia, din preliminariile Cupei Mondiale. Cele doua nationale s-au intalnit ultima oara in 2018, in preliminariile Cupei Africii pe Natiuni, cand ghanezii au invins cu 2-0 in deplasare.

Ghana, prezenta la 3 din ultimele 4 Cupe Mondiale

Ghana e decisa sa reia sirul calificarilor la Cupa Mondiala, intrerupt la Mondialul din Rusia, din 2018, dupa trei prezente consecutive la turneul final al CM. Ghanezii au trecut chiar de grupe in 2006 si 2010, iar in Africa de Sud au mers pana in sferturile de finala. Ghana are insa de luptat cu Africa de Sud pentru primul loc in grupa G a preliminariilor CM 2022, intr-o serie din care mai fac parte Zimbabwe si Etiopia. Nationala lui Charles Akonnor a fost eliminata inca din optimile de finala la ultima Cupa a Africii pe Natiuni, din 2019, de catre Tunisia, dupa loviturile de departajare. S-a calificat insa fara emotii la urmatoarea CAN, dupa ce si-a castigat grupa din preliminarii, cu 13 puncte dupa sase meciuri, unul peste Sudan si trei puncte peste Africa de Sud. Ghana n-a invins insa in ultimele doua meciuri, amicalele din iunie cu Maroc (0-1) si Coasta de Fildes (0-0). Thomas Partey, accidentat, nu va fi pe teren, insa Andre si Jordan Ayew sunt asteptati sa faca diferenta in ofensiva.

Etiopia a pierdut ultimele 3 meciuri cu Ghana

Etiopia a fost nevoita sa treaca de un baraj cu Lesotho pentru a fi prezenta in grupa din preliminarii cu Ghana. Etiopenii au eliminat Lesotho gratie regulei golurilor in deplasare: a remizat acasa, 0-0, si pe teren strain, 1-1. Echipa lui Wubetu Abate are cinci victorii, un egal si patru esecuri in ultimele zece jocuri disputate. Etiopia s-a calificat si la Cupa Africii pe Natiuni de la inceputul anului viitor, dupa ce a incheiat pe locul 2 grupa K. A strans noua puncte si a fost depasita doar de Coasta de Fildes in grupa din care au mai facut parte Madagascar si Niger. Etiopia are patru succese in ultimele sase partide, in care are doar un esec, cu Coasta de Fildes, 1-3. In ultimele doua amicale a remizat cu Sierra Leone, 0-0, si a invins cu 2-1 Uganda. Etiopia nu are mari vedete in lot si se bazeaza pe fotbalisti din campionatul intern. Abubeker Nassir a inscris 29 de goluri sezonul trecut in campionat, iar Mujib Kassim si Getaneh Kebede 20, respectiv 15 goluri.

Echipele probabile

Ghana (4-4-1-1): Ati-Zigi; Yiadom, Dijku, Opoku, Mensah; Schlupp, Iddrisu, Lomotey, Rahman; A Ayew, J Ayew

Etiopia (4-3-3): Gebremichael; Awol, Baye, Tamene, Yohannes; Sherefa, Mohamed, Yohannes; Kassim, Kebede, Nassir

Urmareste-ne pe Facebook si Instagram!  Aboneaza-te și la canalul nostru de YouTube!


H2H & Info

  • Ghana are 3 victorii, un egal si un esec in cele 5 dueluri directe cu Etiopia
  • 5 din ultimele 6 meciuri ale Ghanei au fost de „sub 2,5 goluri”
  • Etiopia nu s-a calificat niciodata la CM

Pariuri fotbal » V 22:00 Ghana – Etiopia
Urmareste live meciul pe LiveScore Pariuri1x2.ro
1 final si 0-3 goluri: Cota 1.75 la Superbet
Pariaza la Superbet! Ai BONUS de pana la 500 de RON la prima depunere!



Cum pot incasa bonusul Superbet?

    1. Trebuie sa-ti deschizi acum un cont la Superbet de pe acest link. Imediat dupa ce ti-ai deschis contul, beneficiezi de bonusul de bun-venit Superbet: 500 lei pentru pariurile tale!
    2. Bifeaza acordul de marketing in momentul inregistrarii. Doar astfel devii eligibil pentru promotiile Superbet.
    3. Activeaza-ti contul.

Ce sanse are acest pont sa iasa? 0 0


Comments 1

Lasa un comentariu