Ponturi fotbal » Marius mizeaza pe dispute din Germania si Anglia in drumul spre „verde”! AICI, cele mai tari pariuri ce se pot regasi pe biletele tale!

Ponturi Fotbal Boby Marius

Salut tuturor! Variantele pe care vi le-am extras astazi din fotbal sunt gata sa va aduca „verdele” pe bilete! De aceasta data, mizez pe trei pronosticuri. Vezi despre ce este vorba!

Ponturi fotbal

In primul rand, astazi mi-au atras atentia doua dueluri din fotbalul german! Mai precis, investesc atat pe duelul dintre RB Leipzig si Bayern Munchen din Bundesliga, cat si pe confruntarea ce le va pune fata in fata pe Borussia Dortmund II si Magdeburg din liga a treia valorica. Pentru fiecare dintre acestea am ales sa pariez pe numarul schimbarilor tabelei de marcaj.

Pe langa pariurile nemtesti, imi voi indrepta atentia si catre disputa dintre Arsenal si Norwich din Premier League! De aceasta data, am ales o selectie combinata, bazata atat pe schimbarile de marcaj, cat si pe totalul cornerelor. Vezi despre ce este vorba!


Urmareste-ne pe Facebook si Instagram!  Aboneaza-te și la canalul nostru de YouTube!

Vrei mai multe pariuri de la Boby M.? Te invităm zilnic pe noul nostru canal de Telegram, pentru cele mai bune predicții Live oferite de redactorul P1X2! Abonează-te gratuit acum! »» https://t.me/pariu1x2



Beneficiaza de 100% BONUS DE REÎNCĂRCARE la Betano si pariaza GRATUIT sugestiile lui Marius!

  • Deschide-ti un cont la Betano accesand ACEST LINK.
  • Fă o depunere acum pe Betano.com  vei primi un bonus de 100% din suma depusa!
  • Bonusul va fi activat în contul tău imediat după depunere. Nu trebuie să folosești nici un „cod special” la depunere.
  • Poti incepe sa pariezi chiar acum

Marius – statistica fotbal
Septembrie: 13-W 00-V 06-L
Total 5303-W 188-V 3229-L


Ce sanse are acest pont sa iasa? 0 0


Lasa un comentariu