Pariuri fotbal » Club Brugge – PSG: Spectacol sud-american pe Jan Breydel Stadion!

Club Brugge - PSG

Club Brugge si PSG se intalnesc intr-o partida din cadrul grupei A din Liga Campionilor. Confruntarea se va disputa miercuri, de la ora 22:00, pe Jan Breydel Stadion.

PSG isi incepe drumul catre o noua finala Champions League pe Jan Breydel Stadion. Liderul din Belgia primeste vizita celor mai valorosi jucatori din America de Sud, Lionel Messi si Neymar. Cei doi nu au evoluat in ultima etapa de campionat, fiind odihniti dupa meciurile internationale, jucate cu nationala Argentinei, respectiv cea a Braziliei.

Daca Messi si Neymar se vor afla pe teren, PSG nu va putea conta pe a 3-a piesa din atacul stelar, Kylian Mbappe, care este accidentat. De asemenea, fostul rival al lui Messi din La Liga, Sergio Ramos, este si el indisponibil pentru trupa lui Mauricio Pochettino, la fel ca Mauro Icardi si Marco Veratti.

Chiar daca au pierdut Super Cupa Frantei (0-1 in fata celor de la Lille), francezii au dominat primele cinci etape din intrecerea interna, unde au obtinut victorii pe linie. Mai mult decat atat, in trei din cele cinci victorii, PSG a marcat cate patru goluri.

Desi a tinut prima pagina a ziarelor de sport din Franta, dupa transferul sau la PSG, Lionel Messi nu a apucat sa joace foarte mult pentru noua sa echipa. Singurul meci in care a evoluat a fost deplasarea de la Reims, acolo unde starul argentinian a intrat pe teren in minutul 66.

De partea cealalta, Club Brugge are un start de sezon solid in Belgia, unde se afla in fruntea clasamentului, dupa sapte etape, cu patru victorii, doua remize si o infrangere. Singurul esec a fost suferit la o diferenta drastica, 1-6 pe terenul celor de la Gent.

Urmareste-ne pe Facebook si Instagram!  Aboneaza-te și la canalul nostru de YouTube!

Messi si Neymar, pregatiti sa faca spectacol

Chiar si fara Kylian Mbappe, PSG ar trebui sa defileze in aceasta deplasare. Esecul suferit la Gent, cu scorul de 1-6, arata o mare slabiciune in compartimentul defensiv, pentru trupa din Belgia. PSG s-a impus cu scorul de 5-0 in precedenta deplasare de la Brugge si ne asteptam ca si de aceasta data sa se inregistreze o diferenta asemanatoare.

H2H & info

  • Precedentele doua intalniri directe s-au disputat in Liga Campionilor, in 2019, atunci cand PSG a castigat ambele partide din faza grupelor, cu 5-0 in deplasare si 1-0 pe teren propriu;
  • Club Brugge ocupa prima pozitie in clasamentul din Belgia;
  • PSG a marcat de minim patru ori in trei din cele sase partide jucate in acest sezon;
  • Trupa din Paris a jucat finala Ligii Campionilor in 2020, atunci cand a fost invinsa de Bayern Munchen, cu scorul de 1-0;

Echipe probabile

Club Brugge:
Absenti:

PSG: Navas – Hakimi, Kehrer, Kimpembe, Diallo – Paredes, Herrera, Wijnaldum – Draxler, Messi, Neymar;
Absenti: Sergio Ramos, Mauro Icardi, Kylian Mbappe, Marco Veratti (accidentati), Idrissa Gueye (suspendat);

Ponturi fotbal » Miercuri 22:00 Club Brugge – PSG
Urmareste live meciul pe LiveScore Pariuri1x2.ro 
PSG cu handicap de -1,5 goluri – Cota 1.65 la Betano
PSG marcheaza peste 2,5 goluri – Cota 1.88 la Betano
Pariaza la Betano Ai BONUS de pana la 500 de RON la prima depunere!


Beneficiaza de 100% BONUS DE REÎNCĂRCARE la Betano

  • Deschide-ti un cont la Betano accesand ACEST LINK.
  • Fă o depunere pe Betano.com (de minim 20 lei) și vei primi un bonus de 100%. Mai exact: depui 20 lei, primesti in plus 20 lei. Depui 500 lei, primesti alti 500 de lei din partea agentiei.
  • Bonusul va fi activat în contul tău imediat după depunere. Nu trebuie să folosești nici un „cod special” la depunere.
  • Poti incepe sa pariezi! Utilizeaza bonusul conform termenilor si conditiilor Betano si acumuleaza profit.

Ce sanse are acest pont sa iasa? 0 0


Lasa un comentariu