Pariuri fotbal: Sheriff Tiraspol – Sahtior » Meci istoric pentru campioana Moldovei

sheriff-tiraspol-sahtior

Miercuri, de la ora 19:45, se joaca meciul Sheriff Tiraspol – Sahtior, din prima etapa a noului sezon din Liga Campionilor. Ucrainenii au scos-o pe Sheriff din turul 2 preliminar al Ligii in 2003. Real Madrid si Inter sunt marile favorite ale grupei D, din care fac parte Sahtior si campioana Moldovei.

Sheriff Tiraspol – Sahtior

Cote 888 Sport: 4.50   3.65   1.86

Sheriff, in premiera in grupele Ligii Campionilor

Sheriff Tiraspol a scris istorie in aceasta vara, dupa ce a devenit prima echipa din istoria Republicii Moldova care s-a calificat in grupele Ligii Campionilor. Sheriff a inceput competitia inca din primul tur preliminar. S-a incalzit cu albanezii de la Teuta (4-0 si 1-0) si armenii de la Alashkert (1-0 si 3-1), dupa care a eliminat doua echipe mult mai bine cotate, Steaua Rosie Belgrad (1-1 si 1-0) si Dinamo Zagreb (3-0 si 0-0). Sheriff are patru victorii consecutive in campionat, unde a pierdut doar in prima etapa, 0-1 cu CSF Balti, pe teren propriu, si are 12 puncte din 15 posibile. Sheriff are un antrenor ucrainean, Yuriy Vernydub, care a pregatit-o pe Zoria Lugansk intre 2011 si 2019. Sheriff a ajuns in Liga dupa ce anul trecut a fost eliminata din turul 2 preliminar al Ligii de azerii de la Qarabag, dupa care a fost scoasa din turul 3 preliminar al Europa League de irlandezii de la Dundalk. Sheriff Tiraspol este a 146-a echipa ajunsa in grupele UCL, iar Moldova a 34-a tara cu echipa calificata in aceasta faza. Sheriff a fost eliminata de Sahtior in 2003, in preliminariile Ligii Campionilor, 0-2 si 0-0.

Sahtior a eliminat-o pe Monaco in play-off

Sahtior Donetk a ratat titlul in fata rivalei Dinamo Kiev, pregatita de fostul sau antrenor, Mircea Lucescu, dupa patru ani la rand de suprematie, insa a „survolat” cu bine preliminariile Ligii Campionilor. A invins-o de doua ori cu 2-1 pe Genk si a dat lovitura contra lui Monaco (1-0 in deplasare si 2-2, dupa prelungiri, pe teren propriu). „Minerii” sunt pentru a 16-a oara in grupele UCL, a cincea consecutiv. Au fost insa eliminati din grupa in 11 din precedentele 15 ocazii, inclusiv in precedentele trei participari. Sahtior are un singur esec in cele 11 meciuri oficiale din acest sezon, 1-2 cu Oleksandria, pe teren propriu. Mai are opt victorii si doua egaluri. In campionat e pe locul 2 dupa sapte etape, cu 16 puncte, trei in spatele liderului Dinamo Kiev. Sahtior a incheiat pe locul 3 grupa din sezonul trecut al Ligii Campionilor si a fost eliminata din optimile Europa League de AS Roma. Antrenorul Luis Castro a fost inlocuit insa in vara de italianul Roberto De Zerbi, fost „principal” la Sassuolo.

Echipele probabile

Sheriff (4-2-3-1): Athanasiadis – Costanza, Arboleda, Dulanto, Cristiano – Thill, Addo – Zapata, Kolovos, Castaneda – Yansane.

Sahtior (4-2-3-1): Pyatov – Dodo, Santos, Matvienko, Ismaily – Stepanenko, Maycon – Tete, Patrick, Solomon – Traore.

Urmareste-ne pe Facebook si Instagram!  Aboneaza-te și la canalul nostru de YouTube!


H2H & Info

  • Sheriff n-a primit gol in ultimele 5 meciuri
  • Trupa din Tiraspol are 6 victorii consecutive pe teren propriu
  • Sahtior a eliminat-o pe Sheriff in 2003 si pe Zimbru Chisinau, in 1997-1998, in preliminariile Cupei Cupelor (1-1 si 3-0)
  • In toate cele 11 meciuri ale lui Sahtior din acest sezon s-au marcat cel mult 3 goluri in timpul regulamentar de joc
  • Sahtior n-a primit gol in 4 din ultimele 6 jocuri

Pariuri fotbal » Mi 19:45 Sheriff Tiraspol – Sahtior
Urmareste live meciul pe LiveScore Pariuri1x2.ro
Nu se inscrie in ambele reprize: Cota 2.00 la 888 Sport
Pariaza la 888Sport! Ai BONUS de pana la 1000 de RON la prima depunere!


Oferta Exclusiva: Pariaza GRATIS din 1000 lei bonus la 888Sport!

  • Deschide-ti un cont la 888Sport prin acest link (doar asa vei fi eligibil pentru oferta)
  • Solicita bonusul si pariaza dupa bunul plac!

Ce sanse are acest pont sa iasa? 0 0


Lasa un comentariu