Pariuri handbal » Meshkov Brest – THW Kiel: Variantele pe goluri ne aduc profit!

Meshkov Brest - THW Kiel

Meshkov Brest si THW Kiel se intalnesc intr-o partida din cadrul grupei A din EHF Champions League. Confruntarea se va disputa miercuri, nu inainte de ora 19:45.

Noul sezon din EHF Champions League incepe cu campioana din 2020, THE Kiel. Germanii se deplaseaza in Belarus pentru duelul cu Meshkov Brest, echipa pe care cei de la Kiel au reusit sa o invinga in primele sapte confruntari directe. Ultima intalnire s-a disputat in 2020, la Brest, acolo unde gazdele s-au impus cu scorul de 33 la 30.

Trupa condusa din teren de Sander Sagosen a inceput in forta noul sezon din Germania. Kiel a castigat Super Cupa Germaniei, cu scorul de 30-29, in fata celor de la Lemgo. In campionat, acestia au invins Balingen (33-24), pe teren propriu, si Melsungen (33-26), in deplasare.

De partea cealalta, Meshkov Brest a impresionat si ea in primele trei meciuri din Belarus, in special din punct de vedere ofensiv, marcand 40, 47 si 39 de goluri. In precedentul sezon din EHF Champions League, trupa lui Daniel Gordo a ajuns pana in faza sferturilor de finala, acolo unde a fost eliminata de Barcelona, cedand cu 29-33 pe teren propriu si 28-40 pe teren propriu.

Mizam pe goluri

Ambele echipe au impresionat din punct de vedere ofensiv, in acest start de sezon. Kiel este una dintre cele mai valoroase formatii ale Europei si ne asteptam sa marcheze minim 30 de goluri in aceasta deplasare. Meshkov Brest ar putea contribui din plin la numarul total de goluri, avand in vedere forma aratata in primele meciuri din Belarus. Mizam pe minim 59 de goluri marcate in aceasta partida.

H2H & info

  • Cele doua formatii s-au mai intalnit de opt ori pana in prezent, toate partidele fiind disputate in Liga Campionilor;
  • Kiel a castigat primele sapte dueluri, in timp ce Meshkov Brest s-a impus in ultima intalnire, disputata pe teren propriu, cu scorul de 33 la 30;
  • THW Kirl este de patru ori castigatoare a Ligii Campionilor, in 2007, 2010, 2012 si 2020;

Ponturi handbal » Miercuri 19:45 Meshkov Brest – THW Kiel
Urmareste live meciul pe LiveScore Pariuri1x2.ro 
Peste 58,5 goluri – Cota 1.60 la Betano
Pariaza la Betano Ai BONUS de pana la 500 de RON la prima depunere!


Beneficiaza de 100% BONUS DE REÎNCĂRCARE la Betano

  • Deschide-ti un cont la Betano accesand ACEST LINK.
  • Fă o depunere pe Betano.com (de minim 20 lei) și vei primi un bonus de 100%. Mai exact: depui 20 lei, primesti in plus 20 lei. Depui 500 lei, primesti alti 500 de lei din partea agentiei.
  • Bonusul va fi activat în contul tău imediat după depunere. Nu trebuie să folosești nici un „cod special” la depunere.
  • Poti incepe sa pariezi! Utilizeaza bonusul conform termenilor si conditiilor Betano si acumuleaza profit.

Ce sanse are acest pont sa iasa? 0 1


Lasa un comentariu