Ponturi fotbal » Marius pariaza joi in Europa League si Conference League, la cotele 1.53, 1.70 si 1.72!

Ponturi Fotbal Boby Marius

Ponturi fotbal » Marius a livrat un pachet de pronosticuri din meciuri disputate in Europa League si Conference League! Vezi aici despre ce este vorba!

Primele doua selectii de joi le-am extras din grupele Europa Conference League! Incepand cu ora 19:45, pariez „ambele marcheaza”, cota 1.70 la Betano in partida HJK Helsinki – LASK Linz. Cotele la victorie sunt foarte echilibrate, iar un pariu recomandat este cel oferit pe goluri. Nu neglijez meciul pe care CFR Cluj il joaca de ora 22:00 cu Jablonec si investesc in selectia „2+ cartonase in repriza 1”, la cota 1.72. Elevii lui Dan Petrescu vor avea un meci foarte greu si dur impotriva echipei ce a incheiat pe locul 3 in Cehia in sezonul trecut.

Ultima varianta de astazi este „gazdele 2+ goluri”, cota 1.53 in confruntarea Monaco – Sturm Graz, din grupele Europa League. Dupa un inceput de sezon ezitant, formatia lui Niko Kovac are nevoie de o evolutie solida in fata austriecilor. Mult succes!


Urmareste-ne pe Facebook si Instagram!  Aboneaza-te și la canalul nostru de YouTube!

Vrei mai multe pariuri de la Boby M.? Te invităm zilnic pe noul nostru canal de Telegram, pentru cele mai bune predicții Live oferite de redactorul P1X2! Abonează-te gratuit acum! »» https://t.me/pariu1x2



Beneficiaza de 100% BONUS DE REÎNCĂRCARE la Betano si pariaza GRATUIT sugestiile lui Marius!

  • Deschide-ti un cont la Betano accesand ACEST LINK.
  • Fă o depunere acum pe Betano.com  vei primi un bonus de 100% din suma depusa!
  • Bonusul va fi activat în contul tău imediat după depunere. Nu trebuie să folosești nici un „cod special” la depunere.
  • Poti incepe sa pariezi chiar acum

Marius – statistica fotbal
Septembrie: 21-W 00-V 12-L
Total 5311-W 188-V 3235-L


 

Ce sanse are acest pont sa iasa? 0 0


Lasa un comentariu