Ponturi fotbal » Marius tinteste „verde” cu doua pariuri din Liga 1!

Ponturi Fotbal Boby Marius

Ponturi fotbal » Marius a extras pentru profitul de vineri doua pronosticuri din Liga! Vezi aici despre ce cote excelente este vorba!

Prima selectie de vineri este „peste 1.5 goluri”, cota 1.57 la Betano in disputa Voluntari – Mioveni, programata de la ora 18:00 in etapa a 9-a din Liga 1. Gazdele traverseaza o perioada excelenta, reusind sa castige ultimele 3 etape jucate pe teren propriu, doua dintre ele cu un scor bun pentru astazi, 2-1. De asemenea, in ambele confruntari directe anterioare s-au marcat minim doua reusite.

De la ora 21:00 Rapid Bucuresti intalneste Gaz Metan Medias pe teren propriu, duel unde pariez „3+ cartonase in repriza 1”, cota 2.40 la Betano. Oaspetii l-au demis pe Mihai Teja, iar favorit sa il inlocuiasca este Ilie Poenaru, fostul antrenor de la Academica Clinceni. Ramane de vazut daca Poenaru va semna in timp util sa ia loc pe banca pentru duelul cu Rapid, unul pe care il anticipez cu multe duritati si intrari la limita regulamentului. Mult succes!


Urmareste-ne pe Facebook si Instagram!  Aboneaza-te și la canalul nostru de YouTube!

Vrei mai multe pariuri de la Boby M.? Te invităm zilnic pe noul nostru canal de Telegram, pentru cele mai bune predicții Live oferite de redactorul P1X2! Abonează-te gratuit acum! »» https://t.me/pariu1x2



Beneficiaza de 100% BONUS DE REÎNCĂRCARE la Betano si pariaza GRATUIT sugestiile lui Marius!

  • Deschide-ti un cont la Betano accesand ACEST LINK.
  • Fă o depunere acum pe Betano.com  vei primi un bonus de 100% din suma depusa!
  • Bonusul va fi activat în contul tău imediat după depunere. Nu trebuie să folosești nici un „cod special” la depunere.
  • Poti incepe sa pariezi chiar acum

Marius – statistica fotbal
Septembrie: 21-W 00-V 15-L
Total 5311-W 188-V 3238-L


 

Ce sanse are acest pont sa iasa? 0 0


Lasa un comentariu