”Faci Pariu” cu Cosmin Cernat (ep.91): Vineri investim pe 12 pronosticuri gratuite! Ai selecțiile »
Aboneaza-te
si nu rata
nici un pont!
Abonare

”Faci Pariu” cu Cosmin Cernat (ep.91): Vineri investim pe 12 pronosticuri gratuite! Ai selecțiile »

Trebuie să o recunoaștem, în weekend avem de recuperat după un mijloc de săptămână în care meciurile din cupele europene ne-au livrat mari suprize. Cine ar fi pariat pe înfrângerea lui United, la Young Boys ori pe punctele pierdute de PSG la Brugge, duel în care parizienii i-au aliniat din primul minut pe Messi, Neymar și Mbappe.

Oferta ne ajută, în următoarele zile având la dispoziție o mulțime de meciuri foarte bune de pariat. Primele dintre acestea, astăzi. 

În Liga 1, FC Voluntari  crește de la rundă la rundă. Astăzi, pe teren propriu cu Mioveni, trupa lui Ciobotariu poate contabiliza al 4-lea succes din ultimele 5 etape. Pe seară joacă și Rapidul, favorită acasă, cu Gaz Metan. Medișenii au renunțat la serviciile lui Teja, după seria de 7 etape în care au câștigat doar un punct.

Tot azi se dă startul unor noi runde în cele 5 mari campionate ale Europei. Anticipez spectacol în Newcastle – Leeds și Sassuolo – Torino, meciuri la care pariez identic. După evoluția onorabilă de pe ”Bernabeu” Celta vizează toate punctele jocului de acasă cu Cadiz. În Bundesliga, Hertha o înfruntă pe Furth, ultima clasată. Strasbourg – Metz este jocul de deschidere al etapei cu numărul 6 din Ligue 1.
Vă propun câte un pronostic pentru toate aceste dueluri, dar și pentru alte partide programate azi în Europa.

Plasăm biletele zilei, iar apoi predicțiile în Super12. Etapa concursului nostru gratuit este deschisă până sâmbătă la ora 16:00, premiul pus la bătaie fiind cel știut, 10.000 lei cash.

Pentru a participa la Super12 trebuie doar să instalați aplicația cu același nume  din Google Play sau App Store. Indicați cele 12 rezultate și dacă sunteți inspirați, îmi luați banii: 10.000 lei cash, fără taxe și fără depunere.

Joacă gratis Super12!

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 


Lasa un comentariu