Biletul zilei pe tenis (17 septembrie) » Pariem la o cota de 2.44 pe dueluri de „foc” din turnee challenger

Biletul zilei pe tenis

Biletul zilei pe tenis (17 septembrie) » Astazi, ne-am indreptat atentia catre partide din cadrul turneelor challanger de la Szczecin si Rennes. Kuhn – Trungelliti si Pouille – Rinderknech sunt meciurile de pe bilet.

Kuhn a jucat excelent in ultimele doua partide de la Szczecin. Spaniolul l-a eliminat pe conationatul Albert Ramos in prima runda a competitiei poloneze, experimentatul iberic fiind si favoritul principal al turneului. In meciul precedent, Kuhn s-a impus fara emotii in fata lui Alex Rybakov (6-2, 6-2). Trungelliti l-a eliminat pe Thiago Monteiro in runda anterioara, brazilianul fiind favoritul numarul 6 in competitia din Polonia. Consideram ca tanarul sportiv din Spania porneste favorit in acest duel datorita prestatiilor din ultima saptamana. Kuhn a dat dovada de maturitate si stapanire de caracter in momente delicate, fapt ca ne face sa credem ca va reusi sa castige minim un set.

Lucas Pouille a ajuns pana in finala turneului challenger de la Cassis de saptamana trecuta, unde a fost invins de conationalul Benjamin Bonzi (6-7, 4-6). Acesta a ramas in Franta si a participat in turneul de la Rennes. Pouille i-a invins pe conationalii Janvier si Hoang, dupa doua partide epuizante. De cealalta parte, Rinderknech n-a mai jucat la vreun turneu de la inceputul lunii septembrie, cand era invins la US Open de pustiul Carlos Alcaraz. La Rennes, francezul i-a eliminat pe Kamke (6-3, 3-6, 6-3) si Lamasine (7-6, 6-2). Rinderknech este favoritul numarul 2 al competitiei franceze si se simte excelent pe suprafata dura. Pouille ne-a obisnuit cu evolutiile sale inconstante, iar in ultima vreme a avut partide care l-au solicitat din punct de vedere fizic. De aceea, mizam pe favoritul din acest duel la o cota de 1.60 pe Betano.


Puteti urmari desfasurarea evenimentelor pe LiveScore Pariuri1x2.ro.

Urmareste-ne pe Facebook si Instagram!  Aboneaza-te și la canalul nostru de YouTube!

Biletul zilei pe tenis:

Vin 16:00 Kuhn – Trungelliti: minim un set Kuhn, cota 1.53

Vin 18:00 Pouille – Rinderknech: 2, cota 1.60

Cota totala: 2.44

Beneficiaza de 100% BONUS DE REÎNCĂRCARE la Betano

  • Deschide-ti un cont la Betano accesand ACEST LINK.
  • Fă o depunere pe Betano.com (de minim 20 lei) și vei primi un bonus de 100%. Mai exact: depui 20 lei, primesti in plus 20 lei. Depui 500 lei, primesti alti 500 de lei din partea agentiei.
  • Bonusul va fi activat în contul tău imediat după depunere. Nu trebuie să folosești nici un „cod special” la depunere.
  • Poti incepe sa pariezi! Utilizeaza bonusul conform termenilor si conditiilor Betano si acumuleaza profit.
LunaCâștigatePierdute
Decembrie01
Noiembrie1414
Octombrie1516
Septembrie1515
August1416
Iulie1516

Ce sanse are acest pont sa iasa? 0 0


Lasa un comentariu