Pariuri tenis » Vondrousova – Mertens: Duel de neratat la WTA Luxemburg!

Vondrousova - Mertens

Marketa Vondrousova si Elise Mertens se intalnesc in sferturile de finala ale turneului WTA de la Luxemburg. Confruntarea se va disputa vineri, nu inainte de ora 20:30.

Cel mai interesant sfert de finala de la WTA Luxemburg 2021 se va disputa intre o fosta finalista de mare slam si o tripla campioana de dublu in competitii majore. In acest sezon, Marketa Vondrousova a inregistrat cel mai bun rezultat al carierei. La Jocurile Olimpice de la Tokyo, aceasta a castigat medalia de argint pentru Cehia, dupa ce a pierdut finala mare a probei de simplu, in fata Belindei Bencic, cu scorul de 7-5, 2-6, 6-3.

De partea cealalta, Mertens a avut si ea rezultate impresionante in acest sezon, insa acestea nu au venit in proba de simplu, ci in cea de dublu. Pana in 2021, Elise avea un singur titlu de mare slam in proba de dublu feminin, insa in 2022 va intra cu trei astfel de trofee. Jucatoarea din Belgia s-a impus la Australian Open, alaturi de Aryna Sabalenka, si la Wimbledon, alaturi de Su-Wei Hsieh.

Pe langa aceste rezultate, Mertens si-a trecut in cont si un titlu WTA de simplu. Acest lucru s-a intamplat chiar in startul sezonului, la Gippsland Trophy (hard), competitie disputata la Melbourne, acolo unde a trecut in ultimul act de Kaia Kanepi. Tot in acest sezon, Elise a mai jucat o finala la WTA Istanbul (zgura), acolo unde a fost invinsa de Sorana Cirstea, cu scorul de 6-1, 7-6.

In primul meci de la Luxemburg, Mertens a trecut de Aliaksandra Sasnovich (111 WTA), cu scorul de 3-6, 6-2, 7-5. De partea cealalta, Vondrousova le-a invins pe Alison Van Uytvanck (57 WTA, 6-2, 6-3) si Jana Fett (227 WTA, 6-2, 6-4).

Urmareste-ne pe Facebook si Instagram!  Aboneaza-te și la canalul nostru de YouTube!

Serviciul, o problema pentru Mertens

In partida cu Aliaksandra Sasnovich, Elise Mertens si-a cedat de sase ori serviciul si a realizat nu mai putin de sapte break-uri. Vondrousova nu a iertat la retur, reusind doua si trei break-uri in primele seturi ale partidelor din primele doua runde. In precedenta intalnire directa, disputata pe hard, in primul set s-au realizat nu mai putin de sapte break-uri, trei pentru Mertens si pentru Vondrousova. Mizam pe minim doua break-uri reusite de Vondrousova in primul set al acestei confruntari.

H2H & info

  • Cele doua jucatoare s-au mai intalnit de trei ori pana in prezent, fiecare meci fiind disputat pe o suprafata diferita;
  • Mertens conduce la acest capitol, cu doua victorii, insa singurul duel direct, disputat pe hard, a fost castigat de Vondrousova, la Miami 2019 (6-4, 7-6);
  • Vondrousova are in palmares un singur titlu WTA, cucerit in 2017, in sala de la Biel;
  • Mertens a castigat sase turnee WTA de simplu pana in prezent, patru dintre acestea fiind cucerite pe hard;
  • In 2021, Mertens a castigat doua titluri de mare slam in proba de dublu feminin, la Australian Open si Wimbledon;

Ponturi tenis » Vineri 20:30 Marketa Vondrousova – Elise Mertens
Urmareste live meciul pe LiveScore Pariuri1x2.ro 
Vondrousova peste 1,5 break-uri in primul set – Cota 1.75 la Betano
Pariaza la Betano Ai BONUS de pana la 500 de RON la prima depunere!


Beneficiaza de 100% BONUS DE REÎNCĂRCARE la Betano

  • Deschide-ti un cont la Betano accesand ACEST LINK.
  • Fă o depunere pe Betano.com (de minim 20 lei) și vei primi un bonus de 100%. Mai exact: depui 20 lei, primesti in plus 20 lei. Depui 500 lei, primesti alti 500 de lei din partea agentiei.
  • Bonusul va fi activat în contul tău imediat după depunere. Nu trebuie să folosești nici un „cod special” la depunere.
  • Poti incepe sa pariezi! Utilizeaza bonusul conform termenilor si conditiilor Betano si acumuleaza profit.

Ce sanse are acest pont sa iasa? 0 1


Lasa un comentariu