”Faci Pariu” cu Cosmin Cernat (ep.95): Marți, 10 selecții VERZI! Miercuri, la profit cu 23 de ponturi gratuite!
Aboneaza-te
si nu rata
nici un pont!
Abonare

”Faci Pariu” cu Cosmin Cernat (ep.95): Marți, 10 selecții VERZI! Miercuri, la profit cu 23 de ponturi gratuite!

Continuăm să scanăm oferta, în căutarea celor mai bune variante de jucat. Penetru astăzi, 23 de pronosticuri.

În Serie A le vedem la treabă pe Juventus și AC Milan. Cred că torinezii pot obține, la modesta Spezia, primul succes al stagiunii. Mai simplă ar trebui să fie misiunea ”diavolului” din Milano, pe teren propriu, cu Venezia.
Partide atractive și în La Liga, cu un cap de afiș ce le opune pe Sevilla și Valencia. Gazdele sunt neînvinse după 4 partide, în timp ce ”liliecii” au bifat abia în weekend primul eșec al campionatului, 1-2 cu Real Madrid.

În Ligue 1 azi avem etapă completă. Pariez pe 5 dintre jocurile programate.

Continuă disputele din Cupa Ligii Angliei. Meciurile par atractive, însă trebuie să reținem că această competiție nu este abordată foarte serios de marile echipe. Cu alte cuvinte, puține precauție la pariuri nu strică.

În Belgia pariem pe restanța Antwerp – Genk, meci la finele căruia, în cazul unui succes, oaspeții pot deveni noii lideri ai clasamentului primei divizii. În Olanda, Feyenoord speră să reediteze acasă, contra lui Heerenveen, evoluția și succesul fantastic, scor 4-0, contabilizat în weekend pe terenul PSV-ului.

Suntem în mijloc de săptămână, deci avem o nouă rundă din Super12 în plină desfășurare. Participă gratuit și poți câștiga 10.000 lei cash. Ar fi al 8-lea mare premiu decernat în acest an, ultimul fiind câștigat chiar în weekendul trecut.

Pentru a participa la Super12 trebuie doar să instalați aplicația cu același nume  din Google Play sau App Store. Indicați cele 12 rezultate și dacă sunteți inspirați, îmi luați banii: 10.000 lei cash, fără taxe și fără depunere.

 

Joacă gratis Super12!

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 


Lasa un comentariu