Pariuri fotbal » Arsenal – Tottenham | Derby londonez in care „tunarii” sunt favoriti! Mizam pe cornere, la cota 1.86

ArsenalTottenham
Duminica, de la ora 18:30, Arsenal si Tottenham joaca un derby incins in nordul Londrei, pe arena Emirates. Este etapa a 6-a din Premier League si „tunarii” au prima sansa la pariuri, in conditiile in care Mikel Arteta are lotul complet la dispozitie. Nuno Santo nu pote conta pe accidentatii Bergwijn si Sessegnon, accidentati. Arsenal are cota 2.25 la victorie.

Arsenal – Tottenham

Cote Unibet: 2.25 3.40 3.40

Arsenal a inceput foarte slab sezonul din Anglia si este doar pe locul 13 (golaveraj 2-9), dar a „legat” doua victorii consecutive, cu Norwich si Burnley. Tottenham este pe locul 8 (golaveraj 3-6) si a strans cu trei puncte in plus, dar lucrurile sunt departe de a fi ideale pentru Spurs. Trupa lui Nuno Santo vine dupa o calificare dificila in Cupa Ligii Angliei, cu Wolverhampton, unde Tottenham a condus cu 2-0, dar a avut nevoie de penalty-uri la final.

Urmărește-ne pe Facebook și Instagram! Aboneaza-te și la canalul nostru de YouTube!
Arsenal a avut o misiune mult mai facila in fata lui Wimbledon (3-0), intr-un meci in care rezervele lui Mikel Arteta si-au facut treaba fara emotii. A iesit la rampa si Lacazette, cu un gol din penalty, dar si tanarul Eddie Nketiah, care viseaza la un loc de titular in garnitura „tunarilor”. Acesta va fi cel de-al 169-lea derby de campionat dintre cele doua mari rivale, iar Tottenham a pierdut ultima deplasare pe Emirates, scor 1-2. Inainte de acest esec, Spurs se impusese acasa in ultimele doua intalniri cu Arsenal. Statistica dintre cele doua este echilibrata, dar diferenta va fi facuta inca o data de inspiratia de moment a jucatorilor.
Tottenham vine dupa un esec cu Chelsea
Tottenham va iesi la atac prin Harry Kane si Son, dupa de etapa trecuta Spurs a pierdut partida cu Chelsea, de pe teren propriu (0-3).
Cu un singur succes in ultimele patru meciuri oficiale, Tottenham trebuie sa iasa din blocajul mental care o face sa incaseze goluri cu foarte mare usurinta. Nuno Santo a lucrat insistent fazele fixe si organizarea defensiva de-a lungul saptamanii, in timp ce Arsenal spera sa replice prestatiile solide din aparare de la duelurile cu Burnley (1-0) si Norwich (1-0). Pariurile pe cornere sunt cele mai recomandate in derby, fiindca, indiferent de scor, cu siguranta vom vedea presiune in ambele careuri.
GG in 4 din ultimele 6 dueluri
Avand in vedere ca Arsenal a marcat contra lui Spurs in fiecare din ultimele 22 de partide disputate pe teren propriu, e normal sa ne asteptam la un joc spectaculos, mai ales ca „GG”-ul a „intrat” in 4 din precedentele 6 dueluri directe. Mizezi si tu pe spectacol?
La un singur succes distanta de Top 4, Tottenham sigur se gandeste sa ia toate punctele in derby. Arsenal mizeaza in ofensiva pe sclipirile lui Saka, Aubameyang si Odegaard, anuntati titulari. Noi jucam pe cornere, fiindca defensivele celor doua vor fi la inaltime in acest derby.

H2H & INFO

  • Pentru prima data din iulie 2020 incoace, Arsenal poate bifa 3 victorii la rand fara gol primit
  • Arsenal a marcat in fiecare din ultimele 22 de meciuri de acasa cu Tottenham
  • Alexandre Lacazette a marcat in ultimele 3 dueluri directe cu Spurs, de pe teren propriu
  • In ultimele 9 meciuri jucate de Arsenal a marcat de fiecare data doar una dintre echipe
  • S-au marcat cel putin trei goluri in ultimele 4 meciuri consecutive jucate de Spurs
  • S-au inscris peste 1.5 goluri in 7 din ultimele 8 dueluri directe ale celor doua rivale

ECHIPELE PROBABILE LA ARSENAL – TOTTENHAM
Arsenal: Ramsdale; Tomiyasu, White, Gabriel, Tierney; Xhaka, Partey, Odegaard; Saka, Aubameyang, Smith Rowe
Antrenor: M. Arteta
Tottenham Hotspur: Lloris; Emerson, Dier, Sanchez, Reguilon; Hojbjerg, Skipp, Alli; Lucas, Kane, Son
Antrenor: N. Santo

Pariuri fotbal » D 18:30, ARSENAL – TOTTENHAM
Urmareste live meciul pe LiveScore Pariuri1x2.ro

Pariu recomandat: Peste 10.5 cornere: Cota 1.86 la Unibet
De incercat: Victorie Arsenal: Cota 2.25 la Unibet

Pariaza la Unibet, unde ai BONUS de 300 RON la prima depunere! Ii obtii ușor, de aici


Profitul din pariuri se face acum mai simplu si mai inteligent! Beneficiaza astazi de Pachetul de Bun Venit Unibet ce contine, pentru toti noii clienti ai agentiei online, un Bonus de 100% din prima depunere, pana la 300 de lei! 

Cum incasezi Bonusul de la Unibet? 

Nu ai de indeplinit vreo formalitate speciala pentru a beneficia de bonusul Unibet. Pasii de urmat sunt extrem de simpli:

1. Inregistreaza-te la Unibet utilizand acest link special.

2. Fa o depunere in contul tau Unibet si solicita bonusul de bun venit! Bonusul trebuie rulat, conform termenelor si conditiilor.

Ce sanse are acest pont sa iasa? 0 0


Lasa un comentariu