Pariuri fotbal » FC Porto – Liverpool | Cota buna pentru o prestatie atenta a „cormoranilor”! Englezii au un bilant excelent pe Dragao

PortoLiverpool
Marti seara, de la ora 22:00, FC Porto si Liverpool disputa un meci tare pe Dragao, in etapa a doua a grupelor Ligii Campionilor. Gazdele sunt fara Pepe, Mbemba si Marchesin, accidentati, in timp ce Thiago Alcantara, Elliott si Minamino sunt absenti la englezi. Evident, trupa lui Jurgen Klopp este favorita in deplasarea din Portugaia.

FC Porto – Liverpool

Cote Unibet: 4.90 4.00 1.76

Este o grupa complicata pentru FC Porto, care a impresionat sezonul trecut, fiind oprita din concurs de viitoarea campioana, Chelsea. Acum, „dragonii” sunt in grupa B, alaturi de Liverpool, Atletico Madrid si AC Milan, trei colosi ai fotbalului european din ultimele decenii.

Totusi, in prima etapa Porto a reusit un 0-0 muncit cu Atletico Madrid, la ora la care Liverpool facea spectacol in fata lui AC Milan (3-2). „Cormoranii” au revenit de la 1-2 la pauza si au reusit o prestatie ofensiva de exceptie, pe care Klopp vrea s-o repete si marti seara.

Urmărește-ne pe Facebook și Instagram! Aboneaza-te și la canalul nostru de YouTube!
In ultima etapa de campionat, Liverpool si FC Porto au avut meciuri grele in deplasare. Doar alb-albastrii au luat cele trei puncte, dupa 2-1 la Gil Vicente, unde Sergio Oliveira (’89) a dat golul decisiv pe final. In schimb, Liverpool a facut primul pas gresit dupa patru succese consecutive: 3-3 la Brentford, unde a condus cu 3-2 dupa golurile lui Jota (’31), Salah (’54) si Jones (’67).
Posesie buna pentru Liverpool, meci de meci
Pe final, Wissa a adus un punct pentru Brentford (’82), iar nou-promovata a reusit un nou rezultat de senzatie, dupa victoria cu Arsenal, din prima etapa.
Liverpool a avut 67% posesie si a tras 16 suturi la poarta, astfel ca apetitul ofensiv al „cormoranilor” nu a scazut deloc. In ultimele 5 meciuri consecutive, Liverpool a marcat de fiecare data fix trei goluri, asa ca pariurile pe „peste” au fost mereu castigatoare. Din punct de vedere defensiv, trupa de pe Merseyside poate avea si prestatii de top.
Liverpool, fara infrangere in fata lui FC Porto
FC Porto obisnuieste sa faca scoruri mari doar acasa, in campionat, dar de aceast data va aborda o tactica mai conservatoare, concentrata pe apararea remizei si pe reducerea ritmului de joc.
Liverpool are amintiri placute de la ultimele dueluri directe cu FC Porto, pe care a invins-o in 4 din ultimele 5 intalniri. In 3 dintre aceste ultime 5 partide a marcat cel mult una dintre echipe, deci „GG”-ul nu este o garantie a succesului, chiar daca baietii lui Jurgen Klopp au anumite momente de lipsa de concentrare – asa cum s-a intamplat si acasa, cu Milan.
Dar in cele 8 meciuri jucate pana acum cu FC Porto, Liverpool n-a pierdut in Europa, acesta fiind adversarul cel mai „profitabil” pentru „cormorani” in competitiile continentale!

H2H & INFO

  • FC Porto are 5 victorii si doua remize in ultimele 7 meciuri de campionat
  • In meciul Atletico – Porto s-au expediat doar 11 suturi la poarta
  • In ultimele 3 meciuri jucate acasa in grupele UCL, FC Porto nu a primit gol
  • Liverpool este fara esec in deplasarile din grupele UCL din septembrie 2019 incoace
  • In ultimele 5 meciuri consecutive, Liverpool a marcat de fiecare data fix 3 goluri

ECHIPELE PROBABILE LA FC PORTO – LIVERPOOL
FC Porto: Costa; Corona, Cardoso, Marcano, Wendell; Otavio, Oliveira, Grujic, Diaz; Taremi, Martinez
Antrenor: S. Conceicao
Liverpool: Alisson; Alexander-Arnold, Matip, Gomez, Tsimikas; Henderson, Fabinho, Jones; Salah, Firmino, Mane
Antrenor: J. Klopp

Pariuri fotbal » Ma 22:00, FC PORTO – LIVERPOOL
Urmareste live meciul pe LiveScore Pariuri1x2.ro

Pariu recomandat: Porto Sub 9.5 suturi la poata: Cota 1.75 la Unibet
De incercat: Peste 10.5 cornere: Cota 2.00 la Unibet

Pariaza la Unibet, unde ai BONUS de 300 RON la prima depunere! Ii obtii ușor, de aici


Profitul din pariuri se face acum mai simplu si mai inteligent! Beneficiaza astazi de Pachetul de Bun Venit Unibet ce contine, pentru toti noii clienti ai agentiei online, un Bonus de 100% din prima depunere, pana la 300 de lei! 

Cum incasezi Bonusul de la Unibet? 

Nu ai de indeplinit vreo formalitate speciala pentru a beneficia de bonusul Unibet. Pasii de urmat sunt extrem de simpli:

1. Inregistreaza-te la Unibet utilizand acest link special.

2. Fa o depunere in contul tau Unibet si solicita bonusul de bun venit! Bonusul trebuie rulat, conform termenelor si conditiilor.

Ce sanse are acest pont sa iasa? 0 1


Lasa un comentariu