Ponturi bune » Alkmaar – Jablonec: Mizam pe numarul golurilor la o cota de 1.70

AZ Alkmaar - Jablonec

Ponturi bune » Joi, incepand cu ora 19:45 se va disputa partida dintre Alkmaar si Jablonec, din cadrul rundei cu numarul 2 din grupa D a Conference League. Meciul se va juca pe „AFAS Stadion” din Alkmaar.

Mizam pe un duel spectaculos la Alkmaar

Alkmaar a inregistrat un inceput modest de sezon in Eredivisie, cu 6 puncte acumulate dupa primele 6 runde. Echipa antrenata de Pascal Jansen a izbutit sa stopeze seria celor 3 infrangeri consecutive din campionat, gratie victoriei din etapa precedenta. Alkmaar a castigat intr-o maniera categorica duelul impotriva lui G.A. Eagles (5-0), partida in care suedezul Jesper Karlsson a reusit o dubla. In prima runda din Conference League, olandezii au remizat in Danemarca pe terenul celor de la Randers (2-2). Clasie (24′) si Pavlidis (34′) au inscris golurile echipei oaspete. Tanarul atacant olandez Ernest Poku este unicul absent din tabara gazdelor, acesta suferind o accidentare in duelul cu Heracles din campionat.

Jablonec a inceput cu dreptul aceasta campanie din Conference League. Echipa ceha a reusit sa se impuna in fata campioanei Romaniei, CFR Cluj, gratie golului marcat de Vaclav Pilar din penalty. Dupa cum stim cu totii, ardelenii au jucat cu un om eliminat din minutul 51, cand Camora a facut hent in careu. In ultima etapa din campionat, Jablonec a fost invinsa pe propriul gazon de Liberec (0-1), echipa ocupand pozitia a zecea dupa primele 9 runde. Fundasul David Stepanek ramane indisponibil pentru meciul din Olanda, acesta suferind o accidentare in debutul de sezon.

Alkmaar este o echipa ofensiva, care a inscris de 13 ori in precedentele 4 dueluri oficiale. De asemenea, trupa olandeza a „incasat” 5 goluri in aceasta perioada. Consideram ca vom avea parte de un duel spectaculos, precum sunt majoritatea partidelor in care AZ Alkmaar este angrenata si vom paria pe minimum 3 reusite in meciul din Tarile de Jos. Olandezii vor forta victoria in fata propriilor fani, pentru a-si respecta statutul de echipa favorita in aceasta grupa. Jablonec ne-a aratat in partida impotriva lui CFR Cluj ca este o echipa periculoasa, care poate inscrie in orice moment.


Urmareste-ne pe Facebook si Instagram!  Aboneaza-te și la canalul nostru de YouTube!


H2H & Info
  • Cele doua echipe s-au intalnit in preliminariile Europa League din 2011, iar olandezii au reusit calificarea
  • AZ Alkmaar, o singura victorie in precedentele 5 intalniri
  • Ultimele 7 meciuri ale lui Alkmaar au fost „3+”

Ponturi bune » Joi 19:45 Alkmaar – Jablonesc
Urmareste live meciul pe LiveScore Pariuri1x2.ro

peste 2.5 goluri, cota 1.70 la Betano.


Beneficiaza de 100% BONUS DE REÎNCĂRCARE la Betano

  • Deschide-ti un cont la Betano accesand ACEST LINK.
  • Fă o depunere pe Betano.com (de minim 20 lei) și vei primi un bonus de 100%. Mai exact: depui 20 lei, primesti in plus 20 lei. Depui 500 lei, primesti alti 500 de lei din partea agentiei.
  • Bonusul va fi activat în contul tău imediat după depunere. Nu trebuie să folosești nici un „cod special” la depunere.
  • Poti incepe sa pariezi! Utilizeaza bonusul conform termenilor si conditiilor Betano si acumuleaza profit.

Ce sanse are acest pont sa iasa? 0 0


Lasa un comentariu