”Faci Pariu” cu Cosmin Cernat (ep.104): Cascadă de pariuri gratuite! 30 de variante pe duminică »
Aboneaza-te
si nu rata
nici un pont!
Abonare

”Faci Pariu” cu Cosmin Cernat (ep.104): Cascadă de pariuri gratuite! 30 de variante pe duminică »

”Faci Pariu” cu Cosmin Cernat (ep.104): Cascadă de pariuri gratuite! 30 de variante pe duminică »

Recunosc, azi vreau să mă dau în spectacol. Și vreau, de asemenea, să scot profit maxim din cele 30 de variante de pariere pe care o sa vi le prezint în continuare.

În Liga 1 pariez pe toate meciurile rămase de disputat din etapa a 11-a. Am o cotă de 2.90 la derby-ul Craiovei și încă un pronostic în cota 1.65 pentru Academica – FC Botoșani, partidă care se dispută luni seară.

Liverpool – Manchester City este cel mai atractiv joc al zilei în Europa. ”Cormoranii” intră în meci hotărâți să –și ia revanșa după eșecul clar din ultima confruntare directă, câștigată de City cu 4-1 chiar pe Anfield. Trupa lui Pep vine după înfrângerea la PSG, precedată însă de un succes mare în campionat, 1-0 pe terenul lui Chelsea.

Partide interesante și  în Serie A, cu o confruntare între două echipe de Liga Campionilor: Atalanta – AC Milan. În La Liga, Real caută să se consoleze după rușinea pățită cu Sheriff. O pot face printr-o victorie la Espanyol, echivalentă cu menținerea pe prima treaptă a ierarhiei interne.

Bayern caută să-și mărească zestrea de goluri din acest debut de sezon, printr-un nou succes clar, de această dată cu Eintracht Frankfurt. În sezonul trecut, la Munchen, Lewandowski & co. s-au impus cu 5-0.
Și Ligue 1 ne aduce azi câteva dueluri meciuri de neratat. Monaco joacă acasă cu Bordeaux, formație neînvinsă de 3 partide. Marseille merge în fief-ul campioanei Lille, iar Lyon nu concepe să piardă puncte la St. Etienne. ”Verzii” sunt pe ultimul loc, fără victorie în 8 etape.

Meciuri care se pot încadra în categoria derby-urilor vaem și în campionatele mai mici ale continentului. Pariez pe Anderlecht – Club Brugge, Vitesse – Feyernoord, Salzburg – LASK Linz și Sparta Praga – Slavia Praga, confruntarea internaționalilor noștri Niță și Stanciu. În prima ligă daneză mă interesează meciul lui Randers, adversara CFR-uluri Cluj în grupa de Conference League.
Alte 3 pronosticuri din Elveția, cu o cotă de 2.10 la partida dintre Aarau și Kriens.

Am împachetat și pronosticurile din ultima zi a săptămânii. Noi ne vom revedea miercuri, atunci când voi face pariurile pe jocurile din semifinalele Ligii Națiunilor.
Până atunci vă invit pe site-ul Pariuri1x2, acolo unde găsiți zilnic cele mai bune pronosticuri din România, nu doar pe fotbal, ci și pe tenis, handbal, baschet sau baseball. Nu ratați nici startul unei noi runde din Super12, predictorul nostru gratuit în care puteți câștiga câte 10.000 de lei în fiecare săptămână.

Joacă gratis Super12!

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON


Lasa un comentariu