”Faci Pariu” cu Cosmin Cernat (ep.143): Băgăm profit în portofele » 18 ponturi gratuite!
Aboneaza-te
si nu rata
nici un pont!
Abonare

”Faci Pariu” cu Cosmin Cernat (ep.143): Băgăm profit în portofele » 18 ponturi gratuite!

”Faci Pariu” cu Cosmin Cernat (ep.143): Băgăm profit în portofele » 18 ponturi gratuite!

”Deschid calupul de pronosticuri de sâmbătă cu disputele din Liga 1. Trei meciuri sunt programate, primul opuându-le pe Sepsi și Chindia. UTA primește vizita Argeșului, duel la care pariez pe varianta X pauză sau final. Pe Rapid – CS Mioveni pariez combinat, pentru o cotă de 1.65.

În Premier League investesc pe favoritele Liverpool și Arsenal.  Meciuri tari în Serie A și La Liga: Juventus – Atalanta și Villarreal – Barcelona, poate cel mai dificil test al lui Xavi, de la venirea pe banca grupării ”blau-grana”.

În Bundesliga, Bayern are o revanșă de luat în fața fanilor, după înfrângerea suferită etapa trecută, la Augsburg. Nefericita adversară a bavarezilor este în această rundă Arminia Bielefeld.

Plasăm pariurile zilei, dar și predicțiile în Super12. Participarea la etapa săptămânii este deschisă până la ora 16:00.

Pentru a juca la Super12 trebuie doar să instalați aplicația din Google Play sau App Store. Indicați cele 12 rezultate și dacă sunteți inspirați, îmi luați banii: 10.000 lei cash, fără taxe și fără depunere.”

Pentru a juca la Super12 trebuie doar să instalați aplicația din Google Play sau App Store. Indicați cele 12 rezultate și dacă sunteți inspirați, îmi luați banii: 10.000 lei cash, fără taxe și fără depunere.

Joacă gratis Super12!

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON


Lasa un comentariu