Pariuri fotbal » Leeds – Crystal Palace | „Vulturii” au pierdut ultimele 6 deplasari consecutive pe Elland Road! Cota 1.70 in Anglia

LeedsPalace
Marti seara, de la ora 22:15, Leeds United si Crystal Palace se infrunta in etapa a 14-a din Premier League. Fara germanul Koch, accidentat, gazdele au cota foarte buna in fata londonezilor, care nu pot conta pe accidentatii Andersen, Ferguson si McArthur. Partida va avea loc pe arena de pe Elland Road.

Leeds United – Crystal Palace

Cote Unibet: 2.40 3.40  3.20

Leeds United are rezultate sub asteptari in acest sezon si se afla pe locul 17 (golaveraj 12-20). Cu toate acestea, desi a strans doar 12 puncte, formatia pregatita de Marcelo Bielsa se lauda cu un bilant bun in ultima vreme si a pierdut un singur meci din ultimele cinci.

Urmărește-ne pe Facebook și Instagram!

Crystal Palace este pe locul 11 (golaveraj 19-19), cu 16 puncte, si de asemenea a pierdut o singura etapa din ultimele cinci. Asadar, exista potential pentru un joc de calitate marti seara. Runda precedenta, Palace a pierdut acasa cu Aston Villa (1-2), la primul duel dintre antrenorii Steven Gerrard si Patrick Vieira, fosti mari mijlocasi in Premier League. Leeds vine dupa un 0-0 cu Brighton, dupa un meci tacticizat.

Aboneaza-te și la canalul nostru de YouTube!

De la Leeds a lipsit enorm in ultima vreme inspiratia golgheterului Patrick Bamford accidentat, dovada ca trupa din Yorkshire a reusit rareori sa marcheze mai mult de un gol pe meci. Palace vine dupa meciuri spectaculoase si rezultate incurajante: 2-0 cu Manchester City, 2-0 cu Wolverhampton si 3-3 cu Burnley. Sezonul trecut, Leeds si Palace s-au impus in meciurile directe de pe teren propriu: „albii” au castigat cu 2-0 pe Elland Road, iar „vulturii” au castigat cu 4-1 la Londra. Din nou, echipa gazda are prima sansa la succes.

H2H & Info

  • In 5 din ultimele 6 dueluri directe au marcat ambele echipe
  • S-au marcat peste 2.5 goluri in 4 din ultimele 6 dueluri directe
  • In 4 din ultimele 6 meciuri ale lui Leeds au marcat ambele echipe
  • Leeds are o singura victorie in ultimele 6 partide
  • Leeds a castigat ultimele 6 dueluri directe disputate pe Elland Road

ECHIPELE PROBABILE LA LEEDS – CRYSTAL PALACE
Leeds United: Meslier; Llorente, Struijk, Cooper, Firpo; Phillips; Raphinha, Roberts, Dallas, Harrison; James
Antrenor: M. Bielsa
Crystal Palace: Guaita; Ward, Tomkins, Guehi, Mitchell; Gallagher, Kouyate, Eze; Edouard, Benteke, Zaha
Antrenor: P. Vieira

Pariuri fotbal » Ma 22:15, LEEDS – CRYSTAL PALACE
Urmareste live meciul pe LiveScore Pariuri1x2.ro

Pariu recomandat: 1 cu Handicap Asiatic 0: Cota 1.70 la Unibet
De incercat: Peste 2.5 goluri: Cota 1.97 la Unibet

Pariaza la Unibet, unde ai BONUS de 300 RON la prima depunere! Ii obtii ușor, de aici


Profitul din pariuri se face acum mai simplu si mai inteligent! Beneficiaza astazi de Pachetul de Bun Venit Unibet ce contine, pentru toti noii clienti ai agentiei online, un Bonus de 100% din prima depunere, pana la 300 de lei! 

Cum incasezi Bonusul de la Unibet? 

Nu ai de indeplinit vreo formalitate speciala pentru a beneficia de bonusul Unibet. Pasii de urmat sunt extrem de simpli:

1. Inregistreaza-te la Unibet utilizand acest link special.

2. Fa o depunere in contul tau Unibet si solicita bonusul de bun venit! Bonusul trebuie rulat, conform termenelor si conditiilor.

Ce sanse are acest pont sa iasa? 0 0


Lasa un comentariu