Ponturi fotbal » Real Sociedad – Real Madrid: „Galacticii” s-au distantat la 7 puncte de urmatoarele clasate

real sociedad - real madrid

Ponturi fotbal » Sambata,  incepand cu ora 22:00, se va disputa partida dintre Real Sociedad – Real Madrid, din cadrul etapei cu numarul 16 din La Liga.

Real Sociedad se afla pe pozitia a treia in La Liga, desi a fost in fruntea clasamentului timp de cateva etape. Gazdele au una dintre cele mai bune defensive din Spania, la egalitate de goluri primite cu cele ale lui Sevilla si Athletic Bilbao. Trupa condusa de Imanol Alguacil a inregistrat 5 rezultate de egalitate pe teren propriu in ultimele 7 dueluri. Carlos Fernandez, Mikel Merino, David Silva si Nacho Monreal sunt indisponibili pentru duelul impotriva liderului. Pe langa acest duel, Real Sociedad are nevoie de o victorie in ultima etapa din Europa League pentru a se putea califica in saisprezecimile de finala.

Real Madrid conduce clasamentul din La Liga cu 36 de puncte acumulate in primele 15 runde. „Galacticii” au suferit un singur esec in actuala stagiune, cand au fost invinsi in deplasarea de la Espanyol (2-1). Trupa antrenata de Carlo Ancelotti s-a calificat in fazele superioare ale grupelor UCL, iar daca va termina la egalitate duelul impotriva lui Inter, va incheia campania pe prima pozitie in grupa D. Karim Benzema este cel mai important jucator al madrilenilor, francezul are 12 goluri si 7 pase decisive in La Liga. De asemenea, brazilianul Junior Vinicius si-a trecut numele pe tabela de 9 ori si ocupa pozitia secunda in clasamentul golgheterilor din Spania. Gareth Bale si Dani Ceballos sunt absentii oaspetilor pentru meciul de la San Sebastian.

Pariem pe victoria liderului

Real Madrid are avantajul de a nu fi obligata sa se impuna in meciul european care se va disputa in decursul urmatoarei saptamani. Pe langa duelul cu Real Madrid, Imanol Alguacil trebuie sa ia in calcul meciul impotriva lui PSV, decisiv pentru calificarea in fazele superioare ale Europa League. In schimb, „galacticii” si-au asigurat accederea mai departe in UCL si au nevoie de o remiza pentru a termina grupa pe prima pozitie. Mizam pe victoria madrilenilor in meciul de la San Sebastian pentru ca jucatorii lui Carlo Ancelotti au gestionat perfect meciurile din ultima perioada.

Echipe probabile:

Real Sociedad: Remiro; Gorosabel, Zubeldia, Le Normand, Rico; Portu, Zubimendi, Guevara, Januzaj; Isak, Oyarzabal

Real Madrid: Courtois; Carvajal, Militao, Alaba, Mendy; Modric, Casemiro, Kroos; Rodrygo, Benzema, Vinicius


Urmareste-ne pe Facebook si Instagram!  Aboneaza-te și la canalul nostru de YouTube!


H2H & Info
  • Real Madrid a inregistrat 5 victorii consecutive in deplasare.
  • 5  din ultimele 7 dueluri disputate pe teren propriu de Real Sociedad s-au incheiat la egalitate.
  • Real Sociedad a marcat in fata propriilor suporteri in 5 din precedentele 6 meciuri.

Ponturi fotbal » S 22:00 Real Sociedad – Real Madrid
Urmareste live meciul pe LiveScore Pariuri1x2.ro

oaspetii castiga oricare repriza, cota 1.70 la Betano.


Beneficiaza de 100% BONUS DE REÎNCĂRCARE la Betano

  • Deschide-ti un cont la Betano accesand ACEST LINK.
  • Fă o depunere pe Betano.com (de minim 20 lei) și vei primi un bonus de 100%. Mai exact: depui 20 lei, primesti in plus 20 lei. Depui 500 lei, primesti alti 500 de lei din partea agentiei.
  • Bonusul va fi activat în contul tău imediat după depunere. Nu trebuie să folosești nici un „cod special” la depunere.
  • Poti incepe sa pariezi! Utilizeaza bonusul conform termenilor si conditiilor Betano si acumuleaza profit.

Ce sanse are acest pont sa iasa? 0 0


Lasa un comentariu