Ponturi America de Sud » Marius face bani in stil brazilian! Vezi selectiile colegului nostru!

Pariuri Fotbal America de Sud

Variantele din America de Sud sunt AICI! Astazi am ales sa mizez pe selectii in cote de 1.55 si 1.46. Vezi despre ce este vorba!

Ponturi America de Sud

Disputele din America de Sud alese de mine in drumul spre „verde” vin din Brazilia! Consider ca partidele Chapecoense – Atl. Goianiense si Fortaleza – Juventude. In fiecare dintre acestea am ales sa mizez in primul rand pe numarul reusitelor. Vezi despre ce este vorba!

Asa cum spuneam, mizez in primul rand pe numarul reusitelor. Insa subliniez faptul ca pentru disputa Chapecoense – Atl. Goianiense voi alege o selectie combinata, in sensul in care voi tine cont si de diferenta valorica existenta intre combatante. Nu uitati ca puteti miza pronosticurile  atat „single”, cat si in „combo”. Mult succes!


Urmareste-ne pe Facebook si Instagram!  Aboneaza-te și la canalul nostru de YouTube!

Vrei mai multe pariuri de la Boby M.? Te invităm zilnic pe noul nostru canal de Telegram, pentru cele mai bune predicții Live oferite de redactorul P1X2! Abonează-te gratuit acum! »» https://t.me/pariu1x2



Pariorii din Romania au acum acces la cel mai simplu si rapid bonus de bun venit in valoare de 400 RON + 50 de rotiri gratuite! Acesta este oferit de Sportingbet si poate fi incasat urmand cei 3 pasi simpli prezentati mai jos. 

Cum accesez bonusul?

  1. Deschide-ti un cont la Sportingbet prin acest link (doar asa vei fi eligibil pentru oferta)
  2. Fa prima depunere  in termen de 30 zile de la data inregistrarii.
  3. Indeplineste misiunile »» Ia banii si rotirile gratuite!


Ce sanse are acest pont sa iasa? 0 0


Lasa un comentariu