Pariuri fotbal » Manchester United – Young Boys: Oaspetii inca spera la locul 3!

Manchester United - Young Boys

Manchester United si Young Boys se intalnesc intr-o partida din cadrul grupei F din UEFA Champions League. Confruntarea se va disputa miercuri, de la ora 22:00, pe Old Trafford.

Acest duel nu mai are miza pentru echipa gazda. Manchester United nu si-a asigurat doar calificarea in playoff-ul Ligii Campionilor, ci si castigarea grupei F, cu trei victorii, o remiza si o infrangere. In ultima etapa, „diavolii” s-au impus pe terenul celor de la Villarreal, cu scorul de 2-0, gratie golurilor marcate de Cristiano Ronaldo si Jaden Sancho.

In ceea ce priveste parcursul din campionat, United este neinvinsa de la demiterea lui Ole Gunnar Solskjaer. Sub comanda lui Michael Carrick, echipa a obtinut o remiza la Chelsea (1-1) si o victorie pe teren propriu cu Arsenal (3-2). La primul meci ca manager al celor de la Manchester United, Ralf Rangnick a obtinut si prima sa victorie, 1-0 cu Crystal Palace. Desi scorul nu este unul convingator, jocul trupei de pe Old Trafford a aratat ceva imbunatatiri. United a controlat posesie in proportie de 61%, un capitol la care echipa a fost deficienta in mandatul lui Solskjaer. Golul victoriei a fost marcat de Fred, in minutul 77.

Young Boys inca spera la locul de Europa League, insa sansele lor sunt, in momentul de fata, doar matematice. Atalanta are nevoie de un singur puncte in partida de pe teren propriu cu Villarreal, pentru a elimina echipa lui David Wagner din intrecerile europene.

Elvetienii au inceput in forta aceasta grupa. In prima etapa, Young Boys a obtinut si singura victorie de pana acum, 2-1 pe teren propriu, chiar impotriva celor de la Manchester United. In acel duel, britanicii au deschis scorul in minutul 13, prin Cristiano Ronaldo, insa au jucat cu un om in minus din minutul 35, atuni cand Aaron Wan-Bissaka a vazut direct cartonasul rosu. In ceea ce priveste deplasarile, Young Boys nu au contat in aceasta grupa, fiind invinsi cu 0-1 la Atalanta si cu 0-2 la Villarreal.

Urmareste-ne pe Facebook si Instagram! Aboneaza-te și la canalul nostru de YouTube!

Mizam pe goluri

Ralf Rangnick va trimite in teren o echipa plina de rezerve, insa daca jocul va arata la fel ca cel din partida cu Crystal Palaces, United ar trebui sa fie capabila sa inregistreze un nou rezultat pozitiv. In precedentele doua deplasari jucate de Young Boys in aceasta grupa s-au marcat, in total, doar trei goluri. Ne asteptam ca gazdele sa obtina minim un punct, intr-o partida in care nu se vor marca mai mult de patru goluri. De asemenea, ne asteptam ca rezervele celor de la United sa nu marcheze mai mult de doua goluri.

H2H & info

  • Cele doua formatii s-au mai intalnit de trei ori pana in prezent, United fiind in avantaj, cu doua victorii si un esec;
  • In turul acestei grupe, Young Boys au castigat pe teren propriu, cu scorul de 2-1;
  • Manchester United si-a asigurat prima pozitie in grupa F (10 puncte), in timp ce elvetienii ocupa ultimul loc (4 puncte);
  • Young Boys nu a mai castigat in deplasare din luna octombrie, 6-0 in campionat, la Servette;

Echipe probabile

Manchester United: Henderson – Wan-Bissaka, Mengi, Bailly, Telles – Matic, Van de Beek – Greenwood, Mata, Elanga – Rashford;
Absenti: Raphael Varane, Paul Pogba, Edinson Cavani, Luke Shaw, Anthony Martial, Jesse Lingard (accidentati);

Young Boys: Faivre – Hefti, Burgy, Lauper, Lefort – Aebischer, Martins, Rieder – Elia, Siebatcheu, Ngamaleu;
Absenti: David von Ballmoos, Cedric Zesiger, Christian Fassnacht, Jean-Pierre Nsame, Ulisses Garcia, Felix Mambimbi (accidentati);

Ponturi fotbal » Miercuri 22:00 Manchester United – Young Boys
Urmareste live meciul pe LiveScore Pariuri1x2.ro 
1X & sub 4,5 goluri – Cota 1.42 la Betano
Manchester United marcheaza sub 2,5 goluri – Cota 1.60 la Betano
Pariaza la Betano Ai BONUS de pana la 500 de RON la prima depunere!


Beneficiaza de 100% BONUS DE REÎNCĂRCARE la Betano

  • Deschide-ti un cont la Betano accesand ACEST LINK.
  • Fă o depunere pe Betano.com (de minim 20 lei) și vei primi un bonus de 100%. Mai exact: depui 20 lei, primesti in plus 20 lei. Depui 500 lei, primesti alti 500 de lei din partea agentiei.
  • Bonusul va fi activat în contul tău imediat după depunere. Nu trebuie să folosești nici un „cod special” la depunere.
  • Poti incepe sa pariezi! Utilizeaza bonusul conform termenilor si conditiilor Betano si acumuleaza profit.

Ce sanse are acest pont sa iasa? 1 0


Lasa un comentariu