Ponturi fotbal » Napoli – Leicester: Pariu in cota 1.70 pe duelul decisiv disputat pe stadionul „Diego Armando Maradona”

napoli - leicester

Ponturi fotbal » Joi,  incepand cu ora 19:45, se va disputa partida dintre Napoli – Leicester din ultima etapa a grupelor Europa League. 

Napoli se afla pe pozitia a treia in clasamentul grupei C, cu 7 puncte acumulate in primele 5 runde. Italienii pot sa obtina calificarea in fazele eliminatorii din Europa League, insa pot si sa piarda locul in Cupele Europene. Victor Osimhen este golgheterul napoletanilor in grupele Europa League, insa atacantul nigerian va lipsi in meciul decisiv din cauza unei accidentari. De altfel, Stanislav Lobotka, Lorenzo Insigne, Alessandro Zanoli si Kalidou Koulibali vor absenta in meciul de la Napoli.

Leicester ocupa prima pozitie in grupa C si au nevoie de minimum un rezultat de egalitate pentru a accede in fazele superioare ale competitiei. Wesley Fofana, James Justin si Ricardo Pereira sunt indisponibili pentru meciul de la Napoli din cauza unor probleme de ordin medical.  Patson Daka este golgheterul formatiei englezesti, dupa ce atacantul din Zambia si-a trecut numele de 5 ori pe tabela in actuala stagiune europeana.

Pariem pe un duel echilibrat in partida disputata pe stadionul „Diego Armando Maradona” din Napoli. Gazdele au nevoie de o victorie pentru a mai putea spera la calificare, in timp ce oaspetii se pot multumi si cu o remiza. Ambele formatii vor avea probleme de lot la ora meciului, aspect de care vom tine in cont in pronosticul recomandat. Mizam pe un rezultat de egalitate la pauza meciului sau la finalul acestuia, pont argumentat de faptul ca Napoli are cea mai buna defensiva din Serie A si nu se poate baza pe fotbalisti importanti pe faza ofensiva. De cealalta parte, consideram ca Leicester va prefera sa se apere si sa dea lovitura decisiva pe contraatac.

Echipe probabile:

Napoli (3-4-3): David Ospina; Juan Jesus, Amir Rrahmani, Giovanni Di Lorenzo; Kelvin Malcuit, Stanislav Lobotka, Piotr Zielinski, Mario Rui; Hirving Lozano, Eljif Elmas, Dries Mertens

Leicester City (4-2-3-1): Kasper Schmeichel; Timothy Castagne, Jonny Evans, Caglar Soyuncu, Luke Thomas; Wilfred Ndidi, Boubakary Soumare; Ademola Lookman, James Maddison, Harvey Barnes; Jamie Vardy


Urmareste-ne pe Facebook si Instagram!  Aboneaza-te și la canalul nostru de YouTube!


H2H & Info
  • Meciul tur s-a incheiat la egalitate (2-2).
  • Napoli n-a primit gol in 4 din ultimele 6 partide disputate pe teren propriu.
  • Precedentele 6 deplasari ale lui Leicester au fost „GG”

Ponturi fotbal » Joi 19:45 Napoli – Leicester
Urmareste live meciul pe LiveScore Pariuri1x2.ro

pauza sau final X, cota 1.70 la Betano.


Beneficiaza de 100% BONUS DE REÎNCĂRCARE la Betano

  • Deschide-ti un cont la Betano accesand ACEST LINK.
  • Fă o depunere pe Betano.com (de minim 20 lei) și vei primi un bonus de 100%. Mai exact: depui 20 lei, primesti in plus 20 lei. Depui 500 lei, primesti alti 500 de lei din partea agentiei.
  • Bonusul va fi activat în contul tău imediat după depunere. Nu trebuie să folosești nici un „cod special” la depunere.
  • Poti incepe sa pariezi! Utilizeaza bonusul conform termenilor si conditiilor Betano si acumuleaza profit.

Ce sanse are acest pont sa iasa? 0 1


Lasa un comentariu